Nova vest
Fudbal 45

23.4.2024.

15:15

Milojević: Neigranje Partizana ne remeti moje planove VIDEO

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, obratio se novinarima pred "večiti" derbi koji je na programu u sredu o 19 časova u okviru polufinala Kupa Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Dani pred taj duel prolaze u neizvesnosti nakon najave Partizana da taj tim neće igrati u sredu, u znak protesta zbog suđenja na 173. "večitom" derbiju.

"Pošto znam šta ćete me pitati. Ne želim da komentarišem niti znam šta se tamo događa. Moji igrači znaju šta smo pričali i kako da se ponašaju. Svi komentari u vezi ostalog me ne dotiče, niti želim da komentarišem. Fokusiraću se na moju ekipu. Ostalo je za njih", jasan je bio Milojević, koji je potom upitan da li neigranje crno-belih remeti njegove planove:

"Moje planove ne remeti uopšte. Spremamo se da igramo utakmicu sutra. Sve ostalo mi ne remeti planove niti nas uopšte ne remeti. Ne znam šta bih drugo rekao."

Milojević očekuje da njegov tim podigne trofej Kupa Srbije.

"Pre par dana smo imali konferenciju posle utakmice... Ono što prvo treba da naglasim to je da, jedno takmičenje koje se igra na ispadanje. Najmasovnije takmičenje. Od samog početka je specifično. Nije takmičenje poput prvenstva gde imate druge mečeve na kom možete da popravite učinak. Ovo je nokaut takmičenje protiv "večitog" rivala. Naše su ambicije da idemo do kraja i osvojimo kup. Danas imamo poslednji trening, mislim da smo spremni. Dosta se dobro poznajemo. Igraće se kao i uvek kada se igra derbi. Nadam se dobroj poseti navijača", najavio je strateg crveno-belih.

Zvezda je u prethodna dva derbija stvorila veliki broj šansi, ali je mali i iskoristila.

"Mislim da je realizacija u ovom trenutku nešto što se pokazalo, ali šta da radimo... Mi stvaramo šanse, nadam se da će doći vreme kada ćemo ih realizovati lakše. Ne bih da ulazim u to da li je problem ili nije. Mislim da Partizan pored Jovanovića ima i golmana koji je branio Krunića. Izuzetno dobar golman koji je pokazao vrline. Idemo dalje i hoćemo da verujemo da treba da budu koncentrisaniji. Opet, zavisi i od situacije", nastavio je Milojević.

Šerif Endiaj jeste postigao gol na svakom od prethodna tri derbija, ali je upravo on zajedno sa Osmanom Bukarijem jedan od glavnih krivaca slabije realizacije.

"Ja sam rekao, pokazao sam, puno puta sam pričao. Imam poverenje u svakog igrača. Trenerski posao je da izvučete maksimum iz svakog igrača. Da bi se to uradilo moraš vredno da treniraš i ti da daješ maksimum. Da imaš samopouzdanje i da egoizam podrediš timu. Javnosti se neki igrač sviđa, neki im se ne sviđa. To je stvar ukusa. Da može bolje, sigurno. Mogu i ostali", zaključio je Milojević.

Tok konferencije mogli ste da pratite putem našeg bloga.

Završeno

14:45

Obraćanje Milojevića možete pratiti i direktno putem prenosa

15:15

Milojević je izrazio saučešće porodici preminulog ekonoma Dragana Milanovića

"Hteo sam i ovim putem da izrazim saučešće porodici našeg ekonoma Gagija. Pamtićemo ga kao dobrog, vrednog, nasmejanog dečka. On je bio tu u mom prvom mandatu. Još jednom u moje ime i saradnika, duboko saučešće. Nije to baš tako trebalo da bude."

15:12

Suđenje na prethodna dva derbija i dalje ne želi da komentariše

"Neću o suđenju da pričam, nemojte molim vas."

15:11

Slučaj Endiaje

"Ja sam rekao, pokazao sam, puno puta sam pričao. Imam poverenje u svakog igrača. Trenerski posao je da izvučete maksimum iz svakog igrača. Da bi se to uradilo moraš vredno da treniraš i ti da daješ maksimum. Da imaš samopouzdanje i da egoizam podrediš timu. Javnosti se neki igrač sviđa, neki im se ne sviđa. To je stvar ukusa. Da može bolje, sigurno. Mogu i ostali."

15:07

Partizan potencijalno neće ni igrati sutra

"Moje planove ne remeti uopšte. Spremamo se da igramo utakmicu sutra. Sve ostalo mi ne remeti planove niti nas uopšte ne remeti. Ne znam šta bih drugo rekao."

15:05

O komentarima iz Humske posle prethodnog derbija

"Pošto znam šta ćete me pitati. Ne želim da komentarišem niti znam šta se tamo događa. Moji igrači znaju šta smo pričali i kako da se ponašaju. Svi komentari u vezi ostalog me ne dotiče, niti želim da komentarišem. Fokusiraću se na moju ekipu. Ostalo je za njih."

15:03

O realizaciji šansi

"Mislim da je realizacija u ovom trenutku nešto što se pokazalo, ali šta da radimo... Mi stvaramo šanse, nadam se da će doći vreme kada ćemo ih realizovati lakše. Ne bih da ulazim u to da li je problem ili nije. Mislim da Partizan pored Jovanovića ima i golmana koji je branio Krunića. Izuzetno dobar golman koji je pokazao vrline. Idemo dalje i hoćemo da verujemo da treba da budu koncentrisaniji. Opet, zavisi i od situacije."

15:00

Očekivanja pred duel

"Pre par dana smo imali konferenciju posle utakmice... Ono što prvo treba da naglasim to je da, jedno takmičenje koje se igra na ispadanje. Najmasovnije takmičenje. Od samog početka je specifično. Nije takmičenje poput prvenstva gde imate druge mečeve na kom možete da popravite učinak. Ovo je nokaut takmičenje protiv "večitog" rivala. Naše su ambicije da idemo do kraja i osvojimo kup. Danas imamo poslednji trening, mislim da smo spremni. Dosta se dobro poznajemo. Igraće se kao i uvek kada se igra derbi. Nadam se dobroj poseti navijača."

14:47

14:45

Dobro došli u blog B92.sport

Zajedno ćemo pratiti konferenciju za medije trenera Zvezde Vladana Milojevića pred "večiti" derbi.

Utakmica sa Partizanom se igra u okviru polufinala Kupa Srbije u sredu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Podeli:

Komentari 45

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 45

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu