Nova vest
Košarka

Petak, 03.11.2023.

23:55

Ivanović: Energija – to je ključ

Trener košarkaša Baskonije Duško Ivanović sumirao je utiske posle pobede protiv Partizana u Evroligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Ivanović: Energija – to je ključ
Foto: Profimedia

Baskonija je na svom parketu pobedila crno-bele 84:83 u dramatičnoj završnici.

"Čestitke igračima, čestitke navijačima. Verujem da su igrači igrali s puno energije. U prvom poluvremenu imali smo nekih problema u odbrani, ali mislim da je drugo poluvreme bilo bolje. Takođe smo se suočavali s nekim problemima u tom periodu, ali verujem da su samopouzdanje i upornost doneli ovu pobedu. To je važno. Srećan sam zbog igrača jer su pokazali da mogu dobro da igraju, i to je put. Čestitke igračima i navijačima", rekao je Ivanović.

"Igrali smo sa mnogo energije, i to je bila ključna stvar. U prvom poluvremenu smo imali nekih problema u odbrani, ali smo ih poboljšali u drugom poluvremenu. Takođe smo imali nekoliko izgubljenih lopti, ali verujem da je vera u pobedu bila ono što nas je odvelo do pobede. To je vrlo važno, i veoma sam srećan zbog svojih igrača, oni su pokazali da znaju igrati, i to je bila ključna stvar danas. Verujem da svi dobro poznaju jedni druge ovde, ja sam igrao mnoge utakmice protiv Partizana. Prošle godine sam ih dobro upoznao, igrao sam protiv njih, večeras su pokazali da imaju mnogo talenta u ofanzivi. Svaka naša defanzivna greška mogla je lako rezulitrati njihovim poenima, ali bez obzira, imali smo intenzitet i to je važno", poručio je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu