Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 01.05.2023.

17:15

Španci optužili Egzuma da laže – "Di Kaprio ne bi bolje odglumio"

Španski mediji ne bave se siledžijskim gestom Geršona Jabuselea, koga slavni Real nije imao nameru da sankcioniše, već "lažiranjem" povrede Dantea Egzuma.

Izvor: SS

Autor: SS

Španci optužili Egzuma da laže –
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Iako je naočigled celog sveta Egzum bio žrtva, neki u Španiji smatraju da je on sve odglumio i da će biti maksimalno spreman za treći meč u utorak od 20.30 u Beogradu.

Pablo Erero, novinar "Radija 5" i portala "24 Segundos en Blanko", specijalizovan za KK Real Madrid, sumnja u istinitost preloma tetive nožnog prsta Partizanovog beka.

"Doktori sa svih strana sveta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (prim. aut. lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspeo ni Di Kaprio u 'Vuku sa Vol Strita'", napisao je španski novinar.

Egzum će najverovatnije biti na parketu, dok to neće biti slučaj sa suspendovanim Kevinom Panterom i Matijasom Lesorom sa jedne, odnosno, Geršonom Jabuseleom i Gabrijelom Dekom sa druge strane.

Takođe, u ekipu Reala vratiće se i Valter Taveres, koji se povredio u prvom meču ove četvrtfinalne serije Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve