Košarka 136

Ponedeljak, 01.05.2023.

17:15

Španci optužili Egzuma da laže – "Di Kaprio ne bi bolje odglumio"

Španski mediji ne bave se siledžijskim gestom Geršona Jabuselea, koga slavni Real nije imao nameru da sankcioniše, već "lažiranjem" povrede Dantea Egzuma.

Španci optužili Egzuma da laže – "Di Kaprio ne bi bolje odglumio" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Tomi

pre 1 godinu

@Tristan da udje u igru, Jako nogom da udari (sto jace) Tavaresa po kolenu (koje mu je povredjeno), po mogucstvu slomi mu isto. Onda neka sudija svira namernu (izbaci ga iz igre). Igraci Reala neka krenu da se obracunaju, sa nase klupe samo rezerve da ulete u klinc (prvi tim mirno da ostane na klupi). Posle Liga neka izbacuje koga hoce, kaznjava, itd. Izgleda da se kosarka od sad igra ovako, dakle i protiv Barselone na Final Four, sve najbolje igrace Barselone da.povrede Andusic, Tristan, Balsa, itd. Za sledecu sezone potpisati bar tri "mesara" za ove zadatke i Ici redom lomiti koske, svim najbitnijim igracima konkurencije!
(Ja45, 2. maj 2023 02:44)

Ma bravo, to su ti vaši časovi ljubavi, a možda neko sa klupe Reala da udje u igru i nagazi iz sve snage pri skoku na stopalo "povredjenog" Egzuma?

ZVEZDA

pre 1 godinu

Dzaba nam sve! Oni znaju. Mi ne znamo! Mozemo samo da siktimo i skrgucemo zubima. Partizan je gigant kosarke. Mi smo patuljak.I to je sva prica.

Ja45

pre 1 godinu

Tristan da udje u igru, Jako nogom da udari (sto jace) Tavaresa po kolenu (koje mu je povredjeno), po mogucstvu slomi mu isto. Onda neka sudija svira namernu (izbaci ga iz igre). Igraci Reala neka krenu da se obracunaju, sa nase klupe samo rezerve da ulete u klinc (prvi tim mirno da ostane na klupi). Posle Liga neka izbacuje koga hoce, kaznjava, itd. Izgleda da se kosarka od sad igra ovako, dakle i protiv Barselone na Final Four, sve najbolje igrace Barselone da.povrede Andusic, Tristan, Balsa, itd. Za sledecu sezone potpisati bar tri "mesara" za ove zadatke i Ici redom lomiti koske, svim najbitnijim igracima konkurencije!

la vita e cattiva

pre 1 godinu

Ovom kao da je malo krivo što Egzum nije ozbiljnije povređen od strane Jabuselea. Bacio je Egzuma na pod rvačkim zahvatom pravo je čudo ako bude mogao da igra treću utakmicu.

ccc?

pre 1 godinu

Ove Spance treba da bude sramota. Njihov igrac je dobio 5 utakmice zabrane igranja u EL a vec u prvoj utakmici u domacem prvenstvu igra? To je klub Real Madrid? I sad nasli da prozivaju Egzuma? Posle takvog stava kluba ja kazem, pa i da je Egzum glumio. Sta onda? Pa sta? Kako ih nije sramota?

War Inside My Head

pre 1 godinu

Čudne li neke logike,znači Exum je nakon ipona Jabuselea,ne znam kako drugačije objasniti onaj zahvat,već unaprijed znao da treba isfolirati povredu i sve što je uslijedilo nakon toga.Lično mi je u prenosu toliko očigledno izgledalo koliko je Dante bio potresen,čovjek je potpuno pogubljeno izgledao,e ako je toliko dobar glumac,sa takvim pogledom u budućnost,onda mu svaka čast?!Neko se pita zašto Jabusele nije krenuo na Lesora,pa pretpostavljam zbog toga što su zemljaci,Francuzi,kao kad bi Gudurić na Micića ili obratno krenuo.Ubiše nas teorije zavjere,nevezano s koje strane dolaze,i umjesto da se priča o sportskom uspjehu Partizana,dolazimo u ove situacije besmislenih rasprava,sumnji,nalaženja dlake u jajetu.

Markos

pre 1 godinu

To svi znaju sem grobara.Tezak folirant.Seta bez staka kada ga niko me gleda.Prvo bilo da je pokidao ahilovu tetivu,pa da je slomio prst,pa da je pukla tetiva u prstu,pa da je napukla tetiva i na kraju ispalo da je istegnuo malo tetivu na prstu.Smejurija

slucajniprolaznik

pre 1 godinu

@UjkaŽitko
E mozda si cuo da se neke stvari rade iz predostroznosti, ili ne? Da si barem pogledao snimak Jabuseleovog zahvata nad Danteom video bi da je to situacija u kojoj je svakako moglo doci do povrede, srecom nije i ako bi neki ovde zeleli da se povredio. Nezgodno je udario nogama o parket i skroz je logicno da je imao neke bolove a tezina povrede se ne zna dok se ne uradi dijagnostika. E zato je nosio stake, da se ne oslanja na nogu previse dok se ne urade potrebne analize da ne bi eventualno doslo do pogorsanja. Srecom analize su pokazale da se nije desilo nista vise od nagnjecenja tetive sto se sanira uz par dana mirovanja i savremenim terapijskim metodama. Covek je morao da slomi ruku ili nogu da biste verovali da se eventualno povredilo. Po toj logici je Djokovic zasluzio 3 oskara.

Ludi Milojko

pre 1 godinu

Pazi ovi što kažu da neće nikad da osvoimo fainal for. Mi kad ga budemo osvoili neće ga osvoimo ko vi s trojku u zadnji minut preko šesnaes ruku iz nemoguće situacije. Mi će razbijemo Fenerbahče s 26 razlike u sred Ankaru ko kad smo osvojili Ligu šampiona 3:0 protiv onih što vole da igraju kola. Kola kola. A nebo će ostane otvoreno 3 dana a ne 1. Ko tad. Zainat. Mi si tako osvajamo kupovi,lige, forovi...

iskreno

pre 1 godinu

ali smešno što Exum nije kažnjen s prvi je udario Ljulja ...a posle je odglumio za Oskara od puknute tetive palca do totalnog oporavka za 3 dana...
(super, 01. maj 2023 19:27)

Ovako to izgleda kada neko bezočno laže!
Egzum nije nikoga udario, već odgurnuo Ljulja istina sa leđa da bi razdvojio Pantera i Ljulja u klinču. Dek se potom bez potrebe zaleće pesnicom na Egzuma, a Musa na Pantera. Naneli sklanja Deka kulturno ali Jabusele hvata Egzuma iza leđa rvački i baca na parket. Panter kreće da mlati rukama jer je Musa krenuo na njega. Lesor protrčava oko Muse ii povlači ga za vrat a ovoj kao sisa pada. Panter se zaleće na Jabuselea kada je video da je oborio Egzuma. Tek onda se sve stišalo. Eto kako je bilo i dosta više izmišljotina i laži. Pitanje je zašto se Musa zaleteo na Pantera, zašto je Dek krenuo pesnicom na Egzuma i zašto je Jabusele onako bacio takođe Egzuma. Dakle Egzum nije nikoga udario i prestanite da lažete više.

ivica

pre 1 godinu

Ja kao Zvezdas bih voleo da Partizan pobedi, ali ne samo da pobedi nego da ih rasturi da nemaju pojma sta ih je snaslo! Zvezdi zelim vise srece i da nadju bre nekog centra posto ga nemaju! I naravno Partizanu zelim puno srece u nastavku takmicenja jer iskreno verujem a i voleo bih da osvoje trofej!

talijan

pre 1 godinu

Real pokazao da ipak nije toliko veliki!!
Bar da se odrekao nasilnika i da je skinuo ljagu sa svog imena ovako jos vise ukaljao ugled!!

Nick

pre 1 godinu

Ljudi, dajte malo dostojanstva u svojim komentarima...hajde, sto Spanci, pokusavaju da od dzelata naprave zrtvu, ali sta ce to nama?!Mucnimo malo svojim glavama...Partizan potukao Real u gostima, vodi 2:0, nastavlja seriju u Beogradu i onda odluce da se malo i posibaju...ma,dajte bre!Ne morate da volite Partizan, daleko bilo, al nemojte se brukati vise, gurajuci tu pricu, da je Punter ili Exum sve zakuvao!Ok, ispali su naivni, pukao ih je adrenalin i naseli su na provokaciju.Nista vise od toga!

Don Quijote

pre 1 godinu

Ovo je kraj za Partizan.
Bolje bi bilo da se pravio da je povredjen do kraja.
Ovo se ne radi Real Madridu.
Vise srece sledece sezone.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

hahaha....pa vi ste majstori i rezije i glume, kao kaznicete igrace zbog tuce, a svi vam igrsli spansku ligu....ajde bre ...

coaBeč

pre 1 godinu

a nerazumem....šta je trebalo,kičmu da mu polomi??? i da je se samo ogrebao posle onog rvackog bacanja,to je sasvim dovoljno! nedaj bože šta je moglo da se desi!

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Ali ja stvarno ovde ne vidim šta grobari misle o tome što je pre 3 dana bio na štakama, a sad spreman za utakmicu. Bez ikave ironije. Samo povratno optuživnaje da su španci foliranti. To znamo, a šta mislite o povredi Exuma? Pozdrav

Cika Velja

pre 1 godinu

Vi o nekom postenju da pricate, pregazili smo vas prekjuce, i niste mogli to sportski ds podnesete....
A za ove rekreativce, posto ste okupirali vesti o Partizanu....Ovosto mi radimo, samomozete da sanjate...Mi hitamo po peti put ka f4, s vi?
Bice sutra nestasice sredstava za smirenje u predgradju, kada odeljemo ove...
Trebace i Hemofarm i Galenika da rade u tri smene...

slucajniprolaznik

pre 1 godinu

@macconi
Nekad se stake nose iz predostroznosti, da se ne pogorsa povreda ciji se stepen ne zna dok ze dijagnosticke procedure me urade. Svako ko je pogledao snimak video je kako je Dante udario noge o parket odnosno pristima noge i puka je sreca da se nije ozbiljnije povredio, a moglo je tu da dodje do gorih povreda sto bi neki zluradi ljudi ocigledno voleli. Istegnuce tetive se uz savremenu medicni i par dana odmora, kod vrhunskih spoetista relativno brzo sanira. A koliko smo informisani Dante je danas odradio prvi trening, sto znaci da je 3 dana odmarao i radio na oporvku. Ali kod nas neko mora da dozivo otvoren prelom noge da bi se poverovalo u povredu. Novak je svojevremeno osvojio AO sa rupturom trbusnog misica, ovde ga svi branili i dozivljavali kao heroja dok su ga strani mediji osudjivali. Smesan smo narod.

super

pre 1 godinu

ali smešno što Exum nije kažnjen s prvi je udario Ljulja ...a posle je odglumio za Oskara od puknute tetive palca do totalnog oporavka za 3 dana...

Sash

pre 1 godinu

Otresao ga Jabusele o parket, a on pokidao tetivu u noznom prstu (u patici). Ajde da mu je ledja, vrat, lakat, nrki prst ruke ili koljeno povrijedio nego tetivu prsta u patici. Pa to jos niko nije uspio prilikom onakvog bacanja. To je franjevacka skola, savica, mijailovica, vujosevica i rumoneglua (nije dante to smislio, vidjeli smo da koliko je samo skakao i trcao nakon bacanja, vec su mu to "predavaci ljubavi" rekli da odradi)...

Piter Markoni

pre 1 godinu

Pošteni španci, oni ne lažu za Tavaresa.... Oni ne lažu što su sami napisali da će kazniti Yabuselea i ostale vinovnike.... Oni su u takvom strahu da je to nevidjeno. Real je dobar tim , ali su izuzetno prljavi, incidentni i nekorektni.....

Em

pre 1 godinu

Hickok i Spilberg zajedno im nisu ravni, pored toga sto su vec izgubljenu utakmicu hteli na "spanski" (kvarno) nacin da preokrenu i da od debakla izvuku pobedu, skoro da su uspeli da odstrane tri najbolja igraca Partizana : najboljeg centra (kazna), naboljeg poentera (kazna) i najboljeg pleja (povreda). Srecom po nas povreda i nije teze prirode. Nego i povrh svega pricaju o postenju i laziranju. Nemoc i strah od metle.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Vidim da ovde mnogi komentarisu stvari o kojima pojma nemaju. Povreda Egzuma nema veze sa kaznom za Jabuselea.
Zbog Spanaca a i mnogih crvenih ja predlazem sledece:
1. Da EL ukine kaznu za Jabuselea jer kecer nije ispunio svoju nameru.
2. Da Real svog bucu kazni sa velikom novcanom kaznom jer Egzum nije pretrpeo vece posledice.
1. Obavezno kazniti i doktora Partizana Jakovljevica jer je mozda uticao na saniranje povrede Egzuma (ovo je kazna za svaki slucaj, da i drugi put ne pokusa isto).

View

pre 1 godinu

Vodiš ubedljivo, igraš egzibicione, imaš dobijenu utakmicu i onda se igrači Partizana setili malo da se potuku a Exum da glumi. Dokle ide imaginarijum.

Mikii

pre 1 godinu

Što drugima smrtno zameramo, to sebi lako oprostimo. To je ključna stvar našeg poganog mentaliteta. Špancima spočitavamo foliranje kao najgoru stvar na svetu. Kad to neko naš radi, onda je to taktičko zavaravanje protivnika i nešto sasvim legitimno. Kad NATO vrši agresiju na Srbiju - pištimo ko Damjanov Zelenko (s pravom). Kad Rusija to čini Ukrajini, preko 80% našeg stanovništva nalazi izgovore za bombardovanje civilnih zgrada i ubijanje ukrajinske dece. To smo mi. Neprincipijelni, nedosledni, licemerni. I kad nam neko s razlogom na to skrene pažnju, umesto da prihvatimo kritiku i gledamo da ispravimo svoje greške, mi se fokusiramo na greške nekoga drugog. I tako decenijama. I tako decenijama propadamo a da ništa naučili nismo. Zato ćemo i nestati, potpuno zasluženo.

Hvala Bogu

pre 1 godinu

Normalna ljudska reakcija treba da bude Hvala Bogu nije teže povredjen... ne razumem potrebu da se neko trajno osakati i zadovolji navijačke strasti... a što se tiče glume Španci ,Argentinci, Italijani, Grci, Turci bolje da se ne javljaju jer su glumci za OSKARA

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Egzum je jedan od vinovnika tuče (udario Ljulja s leđa iz trka u glavu), isfolirao povredu i suspenziju Yabuselea a sam izbegao kaznu jerbo je bio biveno lice. Šta kaže dr. Momo jel pukla tetiva?

Dzo Husafet

pre 1 godinu

Bukvalno je cela evropa videla partizanovu zlu nameru...
(i to vam je tako, 01. maj 2023 17:28)

Partizanova zla namera?! Pocistio ih dve utakmice, dolaze im u Beograd, Partizan ima potrebu da pravi haos?! Idi decko leci se.

Prolom

pre 1 godinu

Ako,je Dante prodao ovo najvecim folirantima i prosao bez kazne, i sutra ih unisti - neprocenjivo !!!

Nazalost, sutra ce ici laka pobeda Reala, mnogo smo tanki pod kosevima, nece valjati ako se preopterete Ledej i Smajli, sutra treba cuvati glavne igrace, i navijanje cuvati za cetvrtak, pa ih odvaliti maksimalno 30+

Chisho

pre 1 godinu

Ponadali se Španci da pobjede Partizan bez 3 prvotimca. I to glavna.

Ovako su sad zabrinuti što Partizan igra SAMO bez dva najbolja igrača.

Trebali bi da se upitaju, kome je ovo trebalo a kome NIKAKO NIJE. Ko je na ovom zaradio SVE iz nista a neko izgubio većinu od GOTOVO DOBIJENOG.

Da imaju imalo obraza usutili bi se da ne brukaju i ne kaljaju "KRALJEVSKI" klub.

Komša

pre 1 godinu

Svetske kladionice daju 1.65 na pobedu Reala, jesu zaboravili gde se igra?

Metla !
(Kecman, 1. maj 2023 17:25) 

Kada bismo gledali samo roster za trecu nase sanse su negde 25-35 %.
Postoji tu i jedan prelomni momenat u igri koji se odrazava na psihu - ekipa koja tokom meča nadoknadi ofroman minus i udje u egal zavrsnicu ima psiholosku prednost. Kada su produzeci isto mozemo gledati ko ima duzu klupu ali se gleda i psiholoski momenat - kako je odlazak utakmice u produzetke uticao na ekipe.

E,sad oni pokusavaju da taj trenutak kada smo od gotovog napravili veresiju sto vise kapitalizuju.

Odatle i ova priča.

Momak se povredio.
Odmah je izgledalo kao laksa povreda.
Zasto stake?
Pa da neki sitnu povredicu ne iskopmplikuje.
Iz predostroznisti...

Naravno ,Spanci sad prave pricu (pomognuti ovim nasim nesrecama) kao da je momak trebalo odmah da im kaze da je spreman za mec kako bi znali na čemu su...Onako bez detaljnig pregleda u Beogradu...

Hteo da se izvuce od kazne?
Ma daj,jesu li najavili ostru kaznu za onog kečera svog? I? Šta bi...

"španska" posla.
Ne obracati paznju

Jorge Garbajosa

pre 1 godinu

Znači Jabusele ga nije bacio na pod i krenuo da ga udara, nego se Dante sam bacio na parket i počeo sam sebe da udara a kamere montirale snimak kao da je se tu pojavio Jabusele koji je sve vreme sedeo na klupi? I kakve veze sad tu ima da li je povreda lakša ili teža? Šta, sada dželat postao žrtva? Pazi kada Ljujl nije kažnjen kao inicijator konflikta, u koškanju je i on gurnuo Pantera a ispada da ga nije ni pipnuo.

Boban

pre 1 godinu

Dali ce se Spanci pomiriti da su bili porazeni. Druga utakmica doziveli su katastrofu da budu nadigrani do bola. UZMI ZELJKO EVRO TITULU!!!

Ivan

pre 1 godinu

Od hodanja uz pomoc staka i treniranja sa ekipom je proslo svega par dana. To je magija. Uzimajuci u obzir njihovo spinovanje posle skandaloznog ponasanja lesora na derbiju, ovo sto sada rade nije neocekivano.

Milowan

pre 1 godinu

Krivo mi je sto ce sada preokrenuti i izbaciti nas sa 3:2, ovo su planski odradili, znao je Ljulj da je Panter kljucni igrac, zato je isao bas njega da isprovocira, samo je trebao da padne i nista vise, posle bi gledali challange i bila bi tehnicka za Ljulja ...
Bice dosta tesko bez Pantera i Lesora

shbb kkP

pre 1 godinu

Baš je lepo odglumio salto mortale. Znači pokušaš da ubiješ čoveka, on preživi i onda nikom ništa, kao da se za pokušaj ne odgovara...strašno!

Deki

pre 1 godinu

Pa nego šta nego laže! Čuvajte se od ovih divljaka iz Partizana. Suviše su napaljeni. Polako i do 2 pobede u BG. Napred Real, rasturaj tu lažni instituciju. 3:2 za Real.....

zdravko

pre 1 godinu

Takoje spanski novinaru. Toje grobarska stara taktika tose vuce od vujosevica. Pito sam doktora moj sinovac kada se polomi prst ili pukne tetiva na prst. Pa se kaze da takva povreda prsta mora da se stavi gips i patike nemogu na tu nogu. Pauza naj manje tri nedejie. Ali gluma egzuma je uspela da ne izbegne kaznu ne igranja i ako se vidi da on licno udara prvi deka koji tada deko reaguje onda ga abasvelo uzima u svoje ruke i odvaja egzuma da ga ne udara. Ali zaslepjieni grobari necu to da vide jer vujosevic ih mrznjom zadojio

miljas

pre 1 godinu

Dosta je bilo favorizovanja zapadnjaka, pai Reala, Partizan je streptomicin za spanjolce, ali to je Ljulj na kurvinski nacin pokusao da diskvalifikube Partizan.

Konstatacija

pre 1 godinu

Pa normalno da se folirao.Kakva crna tetiva na prstu kad ga tresnuo o parket savrseno tehnicki izvedeno.Odmah se videlo na aerodromu da su mu stake samo maska i da hoda normalno dok se ne ukljuce kamere.Veliki su to razbojnici i prevaranti u tom klubu.Ko ih ne zna,avion bi im kupio.Evo kako sad varaju ljude da im uplate kintu za porez...sto nisu placali na vreme kad su dobili pare od te iste drzave.

Grr

pre 1 godinu

Španci stari kolonizatori, navikli da otimaju tuđe kroz istoriju tako da pravila sport gde se treba ravnopravno boriti neodgovaraju. Da je Dante onako divljački nekog udario, tražili bi diživotnu diskvalifikaciju.

Milan

pre 1 godinu

I da jeste, pa šta? Šta su i koliko su puta sve španci (mala slova) glumili i dobijali "na kvarno", trebalo bi ih izbaciti iz svih sportova bar na 5 godina.

treća sreća

pre 1 godinu

Ne treba da vas čudi sve ovo, jer je kao uvek kad su Španci u pitanju, sve smišljeno i kontrolisano, sve su ovo predigre. Da se razumemo, sve je to legitimno i legalno i dobro poznato. Real najbolje zna koliko je trenutno Partizan bolji od njih na parketu pa su "bitku" preneli na neko drugo polje, polje gde su oni velemajstori a to ssu provokacije, spinovi,zamene teza, izigrivanje žrtve, dvostruki standardi... Veliki problem je što je Euroliga privatna liga i Real jedan od osnivača i finansijera pa samim tim i vlasnika, pa tako u tim igricama van terena su u velikoj prednosti. Zapravo zato se i ne priča o parketu več "o bezbednosti, glumi Egzuma"... Ubeđen sam da su sudije dobile instrukcije da i najmanji predmet da doleti na teren - prekidaju utakmicu! Nemoguće da se među 20 hiljada ljudi ne nađe bar jedan koji se neće moći kontrolisati pa žrtvovati svoj mobilni telefon koji lako može završiti na parketu dok Ljulj ili Musa recimo izvode bacanja. E baš to priželjkuju Španci i sve ove igrice su zapravo provociranje jednog takvog slučaja, po neni vrlo verovatnog i izvesnog. Uspeo je Real od 0:2 i sugurnog ispadanja, da sa parketa prenese bitku na neko drugo polje u kojoj je on u prednosti. Tipično za španske klubove i njihovo poimanje sporta u kojem su veliki samo kad pobeđuju.

Milan

pre 1 godinu

Nije Jabusele dobio šest meča zabrane zbog povrede tetive Exuma već zbog onog bacanja. Dek je onaj koji je nezgodno nagazio Exuma.

Španija je još jedna zemlja gde neću da letujem.

Josarian

pre 1 godinu

Na 15 razlike minut i po pre kraja počinju faulovi besa i nemoći koje sudije NEsankcionišu. Ko je imao interes za prekid? Koliko su sudije pomogle? Koliko je Realu pomogla disciplinska komisija?

pera

pre 1 godinu

Braco grobari ne padajte na jeftine provokacije spanskih i domacih cigana, vreme je za koncentraciju i za dobru igru pa da slavimo plasman sutra na F4, pamet u glavu u areni, pazite na ubacene navijace sa strane, da se ne desi neki incident jer to cigani spanski prizeljkuju, ne bi me cudilo da povedu nekog svog da baci nesto na njih i onda da pocnu da se valjaju po parketu.

Roki

pre 1 godinu

Tavares vaskrsao za nedelju dana,Nadal umrtvi stopalo i osvoji Rolan Garos,(ne bi me cudilo i ove godine nesto slicno da izmuvaju).Ako Bog da sutra da ih otresemo,pa neka pricaju sta hoce.

Ninepi

pre 1 godinu

Paznja! Spanci namerno talasaju i provociraju nesportsku reakciju navijaca Partizana. Bolje im i za zelenim stolom da prodju, nego da ispadnu. Od sportskog vitestva nema nista. Prgava nacija je to. Gledamo to godinama, decenijama unazad.

Iskren

pre 1 godinu

Pa na samoj utakmici se videlo kad su igraci Partizana mucki napali igrace Reala da je sve to scenski nastup, sportski bi bilo spancima ukinuti besmislene kazne i najostrije kazniti one koji su zapoceli sve i tukli druge-Lesora, Pantera, Ledeja, Ekzuma zbog lazi i menadzment partizana zbog iznetih lazi. Ovo je jos veca bruka nego ono sto je partizan priredio u Spaniji. Ponizili Srbiju i svakog srbina. Cela drzava duguje izvinjenje Spaniji i Realu.

Aleksandar

pre 1 godinu

Aha, pazi, još je Dante navukao Jabuselea da ga onako baci. Jabusele, ćovek, ni kriv ni dužan.
Španska posla... Ne postoji odvratnije nacije što se fer pleja tiče. Mislim da su i argentinci mala deca za njih.

j

pre 1 godinu

Jel ovaj covek video kako je ljiga od Jabuselea bacila Dantea?Da je malo nezgodnije pao ili se (ne)docekao,kako vam je draze,vrlo lako je mogao ozbiljno da povredi kicmu ili vrat.Jabusele je fizicki jaci mnogo od Dantea i prava sreca je da se Egzum nije tesko povredio!

marx11

pre 1 godinu

Odakle vam to da nisu osudili Jabuseleov potez? Itekako su osudili, sto opet ne menja cinjenicu da Partizan igra igrice i lazira povrede pa su izbegli suspenziju za Exuma koji je zapravio bio prvi koji je nekome uputio udarac u onoj guzvi. Takodje postoji i slika na kojoj se jasno vidi da Naneli udara u lice Ljulja, ali izgleda da u ovom momentu ne sme da se prica istina. I igraci Reala i igraci Partizana su se pokazali kao siledzije i sve ih treba staviti na stub srama, bez izuzetka, a pogotovo one poput Lesora koji su jos od ranije poznati kao agresivci.

Licemerstvo level pro

pre 1 godinu

Znači po Špancima bi bilo fer da jebu kolicima, paralizovan i da nema sanse da uz kolica ustane, da bi se opravdala sramna kazna Jabuselea od samo 5 utakmica. On isao namerno da povredi igrača, a oni mislili da ce u tome uspeti. Grdno ste se zeznuli, sutra ide metla, pa nek idemo na Barsu na F4 bez Pantera

Josarian

pre 1 godinu

Da li iko može da zamisli lelek do neba da je na mestu Partizana ova Zvezda koja ima pravo da se zove kako želi?
A koliko tek “objektivnih” komunista iskazuje svoju nepatvorenu mržnju?!

Bob

pre 1 godinu

Pa lazirao je povredu.
Vidi se na snimku kada su sleteli u BG.
Egzum hoda normalno bez staka sve dok nije video kamere.
Tada uzima stake i pocinje da sepa.

Na zalost i spanci su to videli.

gogibre

pre 1 godinu

Ono kad Spanac , Amer , Britanac i Albanac pricaju o fair play-u! Kasne za mesec dana sa tim izjavama. Ipak je danas prvi Maj an ne prvi April….

michael myers

pre 1 godinu

Kad se vec povredio u Spaniji, bila bi fora da se javio istom doktoru kod koga je Nadal isao na umrtvljivanje stopala, cisto da vidimo sta bi spanski mediji posle rekli

MatijaBg

pre 1 godinu

Ono kad "Španac" nekom kaže da glumi i laže.....očito su odlučili na prljav način izbaciti Partizan. Kako god, čeka ih Barsa...SLAVA KATALONIJI!

Aki

pre 1 godinu

Budite srećni Španci, a i svi mi, da ono bacanje Jabučila nije završilo gore nego izvinućem tetive na prstu. Imate toliko kamera u svojoj areni, a niste pokazali nijedan drugi ugao. Slučajno?

Grada

pre 1 godinu

Nema sta da ga optuzuju, jasno je od pocetka bilo da mu nije nista i da je samo postupio po instrukcijama kluba za koji nastupa. Mozda ga je to spasilo suspenzije.

MatijaBg

pre 1 godinu

Ono kad "Španac" nekom kaže da glumi i laže.....očito su odlučili na prljav način izbaciti Partizan. Kako god, čeka ih Barsa...SLAVA KATALONIJI!

j

pre 1 godinu

Jel ovaj covek video kako je ljiga od Jabuselea bacila Dantea?Da je malo nezgodnije pao ili se (ne)docekao,kako vam je draze,vrlo lako je mogao ozbiljno da povredi kicmu ili vrat.Jabusele je fizicki jaci mnogo od Dantea i prava sreca je da se Egzum nije tesko povredio!

gogibre

pre 1 godinu

Ono kad Spanac , Amer , Britanac i Albanac pricaju o fair play-u! Kasne za mesec dana sa tim izjavama. Ipak je danas prvi Maj an ne prvi April….

michael myers

pre 1 godinu

Kad se vec povredio u Spaniji, bila bi fora da se javio istom doktoru kod koga je Nadal isao na umrtvljivanje stopala, cisto da vidimo sta bi spanski mediji posle rekli

marx11

pre 1 godinu

Odakle vam to da nisu osudili Jabuseleov potez? Itekako su osudili, sto opet ne menja cinjenicu da Partizan igra igrice i lazira povrede pa su izbegli suspenziju za Exuma koji je zapravio bio prvi koji je nekome uputio udarac u onoj guzvi. Takodje postoji i slika na kojoj se jasno vidi da Naneli udara u lice Ljulja, ali izgleda da u ovom momentu ne sme da se prica istina. I igraci Reala i igraci Partizana su se pokazali kao siledzije i sve ih treba staviti na stub srama, bez izuzetka, a pogotovo one poput Lesora koji su jos od ranije poznati kao agresivci.

Grada

pre 1 godinu

Nema sta da ga optuzuju, jasno je od pocetka bilo da mu nije nista i da je samo postupio po instrukcijama kluba za koji nastupa. Mozda ga je to spasilo suspenzije.

ivica

pre 1 godinu

Ja kao Zvezdas bih voleo da Partizan pobedi, ali ne samo da pobedi nego da ih rasturi da nemaju pojma sta ih je snaslo! Zvezdi zelim vise srece i da nadju bre nekog centra posto ga nemaju! I naravno Partizanu zelim puno srece u nastavku takmicenja jer iskreno verujem a i voleo bih da osvoje trofej!

View

pre 1 godinu

Vodiš ubedljivo, igraš egzibicione, imaš dobijenu utakmicu i onda se igrači Partizana setili malo da se potuku a Exum da glumi. Dokle ide imaginarijum.

shbb kkP

pre 1 godinu

Baš je lepo odglumio salto mortale. Znači pokušaš da ubiješ čoveka, on preživi i onda nikom ništa, kao da se za pokušaj ne odgovara...strašno!

Cika Velja

pre 1 godinu

Vi o nekom postenju da pricate, pregazili smo vas prekjuce, i niste mogli to sportski ds podnesete....
A za ove rekreativce, posto ste okupirali vesti o Partizanu....Ovosto mi radimo, samomozete da sanjate...Mi hitamo po peti put ka f4, s vi?
Bice sutra nestasice sredstava za smirenje u predgradju, kada odeljemo ove...
Trebace i Hemofarm i Galenika da rade u tri smene...

Dzeronimo

pre 1 godinu

Vidim da ovde mnogi komentarisu stvari o kojima pojma nemaju. Povreda Egzuma nema veze sa kaznom za Jabuselea.
Zbog Spanaca a i mnogih crvenih ja predlazem sledece:
1. Da EL ukine kaznu za Jabuselea jer kecer nije ispunio svoju nameru.
2. Da Real svog bucu kazni sa velikom novcanom kaznom jer Egzum nije pretrpeo vece posledice.
1. Obavezno kazniti i doktora Partizana Jakovljevica jer je mozda uticao na saniranje povrede Egzuma (ovo je kazna za svaki slucaj, da i drugi put ne pokusa isto).

super

pre 1 godinu

ali smešno što Exum nije kažnjen s prvi je udario Ljulja ...a posle je odglumio za Oskara od puknute tetive palca do totalnog oporavka za 3 dana...

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Egzum je jedan od vinovnika tuče (udario Ljulja s leđa iz trka u glavu), isfolirao povredu i suspenziju Yabuselea a sam izbegao kaznu jerbo je bio biveno lice. Šta kaže dr. Momo jel pukla tetiva?

Piter Markoni

pre 1 godinu

Pošteni španci, oni ne lažu za Tavaresa.... Oni ne lažu što su sami napisali da će kazniti Yabuselea i ostale vinovnike.... Oni su u takvom strahu da je to nevidjeno. Real je dobar tim , ali su izuzetno prljavi, incidentni i nekorektni.....

Dzo Husafet

pre 1 godinu

Bukvalno je cela evropa videla partizanovu zlu nameru...
(i to vam je tako, 01. maj 2023 17:28)

Partizanova zla namera?! Pocistio ih dve utakmice, dolaze im u Beograd, Partizan ima potrebu da pravi haos?! Idi decko leci se.

Grr

pre 1 godinu

Španci stari kolonizatori, navikli da otimaju tuđe kroz istoriju tako da pravila sport gde se treba ravnopravno boriti neodgovaraju. Da je Dante onako divljački nekog udario, tražili bi diživotnu diskvalifikaciju.

coaBeč

pre 1 godinu

a nerazumem....šta je trebalo,kičmu da mu polomi??? i da je se samo ogrebao posle onog rvackog bacanja,to je sasvim dovoljno! nedaj bože šta je moglo da se desi!

slucajniprolaznik

pre 1 godinu

@macconi
Nekad se stake nose iz predostroznosti, da se ne pogorsa povreda ciji se stepen ne zna dok ze dijagnosticke procedure me urade. Svako ko je pogledao snimak video je kako je Dante udario noge o parket odnosno pristima noge i puka je sreca da se nije ozbiljnije povredio, a moglo je tu da dodje do gorih povreda sto bi neki zluradi ljudi ocigledno voleli. Istegnuce tetive se uz savremenu medicni i par dana odmora, kod vrhunskih spoetista relativno brzo sanira. A koliko smo informisani Dante je danas odradio prvi trening, sto znaci da je 3 dana odmarao i radio na oporvku. Ali kod nas neko mora da dozivo otvoren prelom noge da bi se poverovalo u povredu. Novak je svojevremeno osvojio AO sa rupturom trbusnog misica, ovde ga svi branili i dozivljavali kao heroja dok su ga strani mediji osudjivali. Smesan smo narod.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

hahaha....pa vi ste majstori i rezije i glume, kao kaznicete igrace zbog tuce, a svi vam igrsli spansku ligu....ajde bre ...

talijan

pre 1 godinu

Real pokazao da ipak nije toliko veliki!!
Bar da se odrekao nasilnika i da je skinuo ljagu sa svog imena ovako jos vise ukaljao ugled!!

iskreno

pre 1 godinu

ali smešno što Exum nije kažnjen s prvi je udario Ljulja ...a posle je odglumio za Oskara od puknute tetive palca do totalnog oporavka za 3 dana...
(super, 01. maj 2023 19:27)

Ovako to izgleda kada neko bezočno laže!
Egzum nije nikoga udario, već odgurnuo Ljulja istina sa leđa da bi razdvojio Pantera i Ljulja u klinču. Dek se potom bez potrebe zaleće pesnicom na Egzuma, a Musa na Pantera. Naneli sklanja Deka kulturno ali Jabusele hvata Egzuma iza leđa rvački i baca na parket. Panter kreće da mlati rukama jer je Musa krenuo na njega. Lesor protrčava oko Muse ii povlači ga za vrat a ovoj kao sisa pada. Panter se zaleće na Jabuselea kada je video da je oborio Egzuma. Tek onda se sve stišalo. Eto kako je bilo i dosta više izmišljotina i laži. Pitanje je zašto se Musa zaleteo na Pantera, zašto je Dek krenuo pesnicom na Egzuma i zašto je Jabusele onako bacio takođe Egzuma. Dakle Egzum nije nikoga udario i prestanite da lažete više.

ccc?

pre 1 godinu

Ove Spance treba da bude sramota. Njihov igrac je dobio 5 utakmice zabrane igranja u EL a vec u prvoj utakmici u domacem prvenstvu igra? To je klub Real Madrid? I sad nasli da prozivaju Egzuma? Posle takvog stava kluba ja kazem, pa i da je Egzum glumio. Sta onda? Pa sta? Kako ih nije sramota?

Komša

pre 1 godinu

Svetske kladionice daju 1.65 na pobedu Reala, jesu zaboravili gde se igra?

Metla !
(Kecman, 1. maj 2023 17:25) 

Kada bismo gledali samo roster za trecu nase sanse su negde 25-35 %.
Postoji tu i jedan prelomni momenat u igri koji se odrazava na psihu - ekipa koja tokom meča nadoknadi ofroman minus i udje u egal zavrsnicu ima psiholosku prednost. Kada su produzeci isto mozemo gledati ko ima duzu klupu ali se gleda i psiholoski momenat - kako je odlazak utakmice u produzetke uticao na ekipe.

E,sad oni pokusavaju da taj trenutak kada smo od gotovog napravili veresiju sto vise kapitalizuju.

Odatle i ova priča.

Momak se povredio.
Odmah je izgledalo kao laksa povreda.
Zasto stake?
Pa da neki sitnu povredicu ne iskopmplikuje.
Iz predostroznisti...

Naravno ,Spanci sad prave pricu (pomognuti ovim nasim nesrecama) kao da je momak trebalo odmah da im kaze da je spreman za mec kako bi znali na čemu su...Onako bez detaljnig pregleda u Beogradu...

Hteo da se izvuce od kazne?
Ma daj,jesu li najavili ostru kaznu za onog kečera svog? I? Šta bi...

"španska" posla.
Ne obracati paznju

Em

pre 1 godinu

Hickok i Spilberg zajedno im nisu ravni, pored toga sto su vec izgubljenu utakmicu hteli na "spanski" (kvarno) nacin da preokrenu i da od debakla izvuku pobedu, skoro da su uspeli da odstrane tri najbolja igraca Partizana : najboljeg centra (kazna), naboljeg poentera (kazna) i najboljeg pleja (povreda). Srecom po nas povreda i nije teze prirode. Nego i povrh svega pricaju o postenju i laziranju. Nemoc i strah od metle.

pera

pre 1 godinu

Braco grobari ne padajte na jeftine provokacije spanskih i domacih cigana, vreme je za koncentraciju i za dobru igru pa da slavimo plasman sutra na F4, pamet u glavu u areni, pazite na ubacene navijace sa strane, da se ne desi neki incident jer to cigani spanski prizeljkuju, ne bi me cudilo da povedu nekog svog da baci nesto na njih i onda da pocnu da se valjaju po parketu.

miljas

pre 1 godinu

Dosta je bilo favorizovanja zapadnjaka, pai Reala, Partizan je streptomicin za spanjolce, ali to je Ljulj na kurvinski nacin pokusao da diskvalifikube Partizan.

Deki

pre 1 godinu

Pa nego šta nego laže! Čuvajte se od ovih divljaka iz Partizana. Suviše su napaljeni. Polako i do 2 pobede u BG. Napred Real, rasturaj tu lažni instituciju. 3:2 za Real.....

treća sreća

pre 1 godinu

Ne treba da vas čudi sve ovo, jer je kao uvek kad su Španci u pitanju, sve smišljeno i kontrolisano, sve su ovo predigre. Da se razumemo, sve je to legitimno i legalno i dobro poznato. Real najbolje zna koliko je trenutno Partizan bolji od njih na parketu pa su "bitku" preneli na neko drugo polje, polje gde su oni velemajstori a to ssu provokacije, spinovi,zamene teza, izigrivanje žrtve, dvostruki standardi... Veliki problem je što je Euroliga privatna liga i Real jedan od osnivača i finansijera pa samim tim i vlasnika, pa tako u tim igricama van terena su u velikoj prednosti. Zapravo zato se i ne priča o parketu več "o bezbednosti, glumi Egzuma"... Ubeđen sam da su sudije dobile instrukcije da i najmanji predmet da doleti na teren - prekidaju utakmicu! Nemoguće da se među 20 hiljada ljudi ne nađe bar jedan koji se neće moći kontrolisati pa žrtvovati svoj mobilni telefon koji lako može završiti na parketu dok Ljulj ili Musa recimo izvode bacanja. E baš to priželjkuju Španci i sve ove igrice su zapravo provociranje jednog takvog slučaja, po neni vrlo verovatnog i izvesnog. Uspeo je Real od 0:2 i sugurnog ispadanja, da sa parketa prenese bitku na neko drugo polje u kojoj je on u prednosti. Tipično za španske klubove i njihovo poimanje sporta u kojem su veliki samo kad pobeđuju.

Nick

pre 1 godinu

Ljudi, dajte malo dostojanstva u svojim komentarima...hajde, sto Spanci, pokusavaju da od dzelata naprave zrtvu, ali sta ce to nama?!Mucnimo malo svojim glavama...Partizan potukao Real u gostima, vodi 2:0, nastavlja seriju u Beogradu i onda odluce da se malo i posibaju...ma,dajte bre!Ne morate da volite Partizan, daleko bilo, al nemojte se brukati vise, gurajuci tu pricu, da je Punter ili Exum sve zakuvao!Ok, ispali su naivni, pukao ih je adrenalin i naseli su na provokaciju.Nista vise od toga!

Roki

pre 1 godinu

Tavares vaskrsao za nedelju dana,Nadal umrtvi stopalo i osvoji Rolan Garos,(ne bi me cudilo i ove godine nesto slicno da izmuvaju).Ako Bog da sutra da ih otresemo,pa neka pricaju sta hoce.

Sash

pre 1 godinu

Otresao ga Jabusele o parket, a on pokidao tetivu u noznom prstu (u patici). Ajde da mu je ledja, vrat, lakat, nrki prst ruke ili koljeno povrijedio nego tetivu prsta u patici. Pa to jos niko nije uspio prilikom onakvog bacanja. To je franjevacka skola, savica, mijailovica, vujosevica i rumoneglua (nije dante to smislio, vidjeli smo da koliko je samo skakao i trcao nakon bacanja, vec su mu to "predavaci ljubavi" rekli da odradi)...

Milan

pre 1 godinu

Nije Jabusele dobio šest meča zabrane zbog povrede tetive Exuma već zbog onog bacanja. Dek je onaj koji je nezgodno nagazio Exuma.

Španija je još jedna zemlja gde neću da letujem.

la vita e cattiva

pre 1 godinu

Ovom kao da je malo krivo što Egzum nije ozbiljnije povređen od strane Jabuselea. Bacio je Egzuma na pod rvačkim zahvatom pravo je čudo ako bude mogao da igra treću utakmicu.

Hvala Bogu

pre 1 godinu

Normalna ljudska reakcija treba da bude Hvala Bogu nije teže povredjen... ne razumem potrebu da se neko trajno osakati i zadovolji navijačke strasti... a što se tiče glume Španci ,Argentinci, Italijani, Grci, Turci bolje da se ne javljaju jer su glumci za OSKARA

Bob

pre 1 godinu

Pa lazirao je povredu.
Vidi se na snimku kada su sleteli u BG.
Egzum hoda normalno bez staka sve dok nije video kamere.
Tada uzima stake i pocinje da sepa.

Na zalost i spanci su to videli.

slucajniprolaznik

pre 1 godinu

@UjkaŽitko
E mozda si cuo da se neke stvari rade iz predostroznosti, ili ne? Da si barem pogledao snimak Jabuseleovog zahvata nad Danteom video bi da je to situacija u kojoj je svakako moglo doci do povrede, srecom nije i ako bi neki ovde zeleli da se povredio. Nezgodno je udario nogama o parket i skroz je logicno da je imao neke bolove a tezina povrede se ne zna dok se ne uradi dijagnostika. E zato je nosio stake, da se ne oslanja na nogu previse dok se ne urade potrebne analize da ne bi eventualno doslo do pogorsanja. Srecom analize su pokazale da se nije desilo nista vise od nagnjecenja tetive sto se sanira uz par dana mirovanja i savremenim terapijskim metodama. Covek je morao da slomi ruku ili nogu da biste verovali da se eventualno povredilo. Po toj logici je Djokovic zasluzio 3 oskara.

Aleksandar

pre 1 godinu

Aha, pazi, još je Dante navukao Jabuselea da ga onako baci. Jabusele, ćovek, ni kriv ni dužan.
Španska posla... Ne postoji odvratnije nacije što se fer pleja tiče. Mislim da su i argentinci mala deca za njih.

Konstatacija

pre 1 godinu

Pa normalno da se folirao.Kakva crna tetiva na prstu kad ga tresnuo o parket savrseno tehnicki izvedeno.Odmah se videlo na aerodromu da su mu stake samo maska i da hoda normalno dok se ne ukljuce kamere.Veliki su to razbojnici i prevaranti u tom klubu.Ko ih ne zna,avion bi im kupio.Evo kako sad varaju ljude da im uplate kintu za porez...sto nisu placali na vreme kad su dobili pare od te iste drzave.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Ali ja stvarno ovde ne vidim šta grobari misle o tome što je pre 3 dana bio na štakama, a sad spreman za utakmicu. Bez ikave ironije. Samo povratno optuživnaje da su španci foliranti. To znamo, a šta mislite o povredi Exuma? Pozdrav

War Inside My Head

pre 1 godinu

Čudne li neke logike,znači Exum je nakon ipona Jabuselea,ne znam kako drugačije objasniti onaj zahvat,već unaprijed znao da treba isfolirati povredu i sve što je uslijedilo nakon toga.Lično mi je u prenosu toliko očigledno izgledalo koliko je Dante bio potresen,čovjek je potpuno pogubljeno izgledao,e ako je toliko dobar glumac,sa takvim pogledom u budućnost,onda mu svaka čast?!Neko se pita zašto Jabusele nije krenuo na Lesora,pa pretpostavljam zbog toga što su zemljaci,Francuzi,kao kad bi Gudurić na Micića ili obratno krenuo.Ubiše nas teorije zavjere,nevezano s koje strane dolaze,i umjesto da se priča o sportskom uspjehu Partizana,dolazimo u ove situacije besmislenih rasprava,sumnji,nalaženja dlake u jajetu.

Jorge Garbajosa

pre 1 godinu

Znači Jabusele ga nije bacio na pod i krenuo da ga udara, nego se Dante sam bacio na parket i počeo sam sebe da udara a kamere montirale snimak kao da je se tu pojavio Jabusele koji je sve vreme sedeo na klupi? I kakve veze sad tu ima da li je povreda lakša ili teža? Šta, sada dželat postao žrtva? Pazi kada Ljujl nije kažnjen kao inicijator konflikta, u koškanju je i on gurnuo Pantera a ispada da ga nije ni pipnuo.

Ivan

pre 1 godinu

Od hodanja uz pomoc staka i treniranja sa ekipom je proslo svega par dana. To je magija. Uzimajuci u obzir njihovo spinovanje posle skandaloznog ponasanja lesora na derbiju, ovo sto sada rade nije neocekivano.

Josarian

pre 1 godinu

Na 15 razlike minut i po pre kraja počinju faulovi besa i nemoći koje sudije NEsankcionišu. Ko je imao interes za prekid? Koliko su sudije pomogle? Koliko je Realu pomogla disciplinska komisija?

Licemerstvo level pro

pre 1 godinu

Znači po Špancima bi bilo fer da jebu kolicima, paralizovan i da nema sanse da uz kolica ustane, da bi se opravdala sramna kazna Jabuselea od samo 5 utakmica. On isao namerno da povredi igrača, a oni mislili da ce u tome uspeti. Grdno ste se zeznuli, sutra ide metla, pa nek idemo na Barsu na F4 bez Pantera

Don Quijote

pre 1 godinu

Ovo je kraj za Partizan.
Bolje bi bilo da se pravio da je povredjen do kraja.
Ovo se ne radi Real Madridu.
Vise srece sledece sezone.

Boban

pre 1 godinu

Dali ce se Spanci pomiriti da su bili porazeni. Druga utakmica doziveli su katastrofu da budu nadigrani do bola. UZMI ZELJKO EVRO TITULU!!!

Markos

pre 1 godinu

To svi znaju sem grobara.Tezak folirant.Seta bez staka kada ga niko me gleda.Prvo bilo da je pokidao ahilovu tetivu,pa da je slomio prst,pa da je pukla tetiva u prstu,pa da je napukla tetiva i na kraju ispalo da je istegnuo malo tetivu na prstu.Smejurija

Ninepi

pre 1 godinu

Paznja! Spanci namerno talasaju i provociraju nesportsku reakciju navijaca Partizana. Bolje im i za zelenim stolom da prodju, nego da ispadnu. Od sportskog vitestva nema nista. Prgava nacija je to. Gledamo to godinama, decenijama unazad.

Chisho

pre 1 godinu

Ponadali se Španci da pobjede Partizan bez 3 prvotimca. I to glavna.

Ovako su sad zabrinuti što Partizan igra SAMO bez dva najbolja igrača.

Trebali bi da se upitaju, kome je ovo trebalo a kome NIKAKO NIJE. Ko je na ovom zaradio SVE iz nista a neko izgubio većinu od GOTOVO DOBIJENOG.

Da imaju imalo obraza usutili bi se da ne brukaju i ne kaljaju "KRALJEVSKI" klub.

Mikii

pre 1 godinu

Što drugima smrtno zameramo, to sebi lako oprostimo. To je ključna stvar našeg poganog mentaliteta. Špancima spočitavamo foliranje kao najgoru stvar na svetu. Kad to neko naš radi, onda je to taktičko zavaravanje protivnika i nešto sasvim legitimno. Kad NATO vrši agresiju na Srbiju - pištimo ko Damjanov Zelenko (s pravom). Kad Rusija to čini Ukrajini, preko 80% našeg stanovništva nalazi izgovore za bombardovanje civilnih zgrada i ubijanje ukrajinske dece. To smo mi. Neprincipijelni, nedosledni, licemerni. I kad nam neko s razlogom na to skrene pažnju, umesto da prihvatimo kritiku i gledamo da ispravimo svoje greške, mi se fokusiramo na greške nekoga drugog. I tako decenijama. I tako decenijama propadamo a da ništa naučili nismo. Zato ćemo i nestati, potpuno zasluženo.

Aki

pre 1 godinu

Budite srećni Španci, a i svi mi, da ono bacanje Jabučila nije završilo gore nego izvinućem tetive na prstu. Imate toliko kamera u svojoj areni, a niste pokazali nijedan drugi ugao. Slučajno?

zdravko

pre 1 godinu

Takoje spanski novinaru. Toje grobarska stara taktika tose vuce od vujosevica. Pito sam doktora moj sinovac kada se polomi prst ili pukne tetiva na prst. Pa se kaze da takva povreda prsta mora da se stavi gips i patike nemogu na tu nogu. Pauza naj manje tri nedejie. Ali gluma egzuma je uspela da ne izbegne kaznu ne igranja i ako se vidi da on licno udara prvi deka koji tada deko reaguje onda ga abasvelo uzima u svoje ruke i odvaja egzuma da ga ne udara. Ali zaslepjieni grobari necu to da vide jer vujosevic ih mrznjom zadojio

Josarian

pre 1 godinu

Da li iko može da zamisli lelek do neba da je na mestu Partizana ova Zvezda koja ima pravo da se zove kako želi?
A koliko tek “objektivnih” komunista iskazuje svoju nepatvorenu mržnju?!

Milowan

pre 1 godinu

Krivo mi je sto ce sada preokrenuti i izbaciti nas sa 3:2, ovo su planski odradili, znao je Ljulj da je Panter kljucni igrac, zato je isao bas njega da isprovocira, samo je trebao da padne i nista vise, posle bi gledali challange i bila bi tehnicka za Ljulja ...
Bice dosta tesko bez Pantera i Lesora

Milan

pre 1 godinu

I da jeste, pa šta? Šta su i koliko su puta sve španci (mala slova) glumili i dobijali "na kvarno", trebalo bi ih izbaciti iz svih sportova bar na 5 godina.

Iskren

pre 1 godinu

Pa na samoj utakmici se videlo kad su igraci Partizana mucki napali igrace Reala da je sve to scenski nastup, sportski bi bilo spancima ukinuti besmislene kazne i najostrije kazniti one koji su zapoceli sve i tukli druge-Lesora, Pantera, Ledeja, Ekzuma zbog lazi i menadzment partizana zbog iznetih lazi. Ovo je jos veca bruka nego ono sto je partizan priredio u Spaniji. Ponizili Srbiju i svakog srbina. Cela drzava duguje izvinjenje Spaniji i Realu.

Prolom

pre 1 godinu

Ako,je Dante prodao ovo najvecim folirantima i prosao bez kazne, i sutra ih unisti - neprocenjivo !!!

Nazalost, sutra ce ici laka pobeda Reala, mnogo smo tanki pod kosevima, nece valjati ako se preopterete Ledej i Smajli, sutra treba cuvati glavne igrace, i navijanje cuvati za cetvrtak, pa ih odvaliti maksimalno 30+

Ludi Milojko

pre 1 godinu

Pazi ovi što kažu da neće nikad da osvoimo fainal for. Mi kad ga budemo osvoili neće ga osvoimo ko vi s trojku u zadnji minut preko šesnaes ruku iz nemoguće situacije. Mi će razbijemo Fenerbahče s 26 razlike u sred Ankaru ko kad smo osvojili Ligu šampiona 3:0 protiv onih što vole da igraju kola. Kola kola. A nebo će ostane otvoreno 3 dana a ne 1. Ko tad. Zainat. Mi si tako osvajamo kupovi,lige, forovi...

Tomi

pre 1 godinu

@Tristan da udje u igru, Jako nogom da udari (sto jace) Tavaresa po kolenu (koje mu je povredjeno), po mogucstvu slomi mu isto. Onda neka sudija svira namernu (izbaci ga iz igre). Igraci Reala neka krenu da se obracunaju, sa nase klupe samo rezerve da ulete u klinc (prvi tim mirno da ostane na klupi). Posle Liga neka izbacuje koga hoce, kaznjava, itd. Izgleda da se kosarka od sad igra ovako, dakle i protiv Barselone na Final Four, sve najbolje igrace Barselone da.povrede Andusic, Tristan, Balsa, itd. Za sledecu sezone potpisati bar tri "mesara" za ove zadatke i Ici redom lomiti koske, svim najbitnijim igracima konkurencije!
(Ja45, 2. maj 2023 02:44)

Ma bravo, to su ti vaši časovi ljubavi, a možda neko sa klupe Reala da udje u igru i nagazi iz sve snage pri skoku na stopalo "povredjenog" Egzuma?

Ja45

pre 1 godinu

Tristan da udje u igru, Jako nogom da udari (sto jace) Tavaresa po kolenu (koje mu je povredjeno), po mogucstvu slomi mu isto. Onda neka sudija svira namernu (izbaci ga iz igre). Igraci Reala neka krenu da se obracunaju, sa nase klupe samo rezerve da ulete u klinc (prvi tim mirno da ostane na klupi). Posle Liga neka izbacuje koga hoce, kaznjava, itd. Izgleda da se kosarka od sad igra ovako, dakle i protiv Barselone na Final Four, sve najbolje igrace Barselone da.povrede Andusic, Tristan, Balsa, itd. Za sledecu sezone potpisati bar tri "mesara" za ove zadatke i Ici redom lomiti koske, svim najbitnijim igracima konkurencije!

ZVEZDA

pre 1 godinu

Dzaba nam sve! Oni znaju. Mi ne znamo! Mozemo samo da siktimo i skrgucemo zubima. Partizan je gigant kosarke. Mi smo patuljak.I to je sva prica.

marx11

pre 1 godinu

Odakle vam to da nisu osudili Jabuseleov potez? Itekako su osudili, sto opet ne menja cinjenicu da Partizan igra igrice i lazira povrede pa su izbegli suspenziju za Exuma koji je zapravio bio prvi koji je nekome uputio udarac u onoj guzvi. Takodje postoji i slika na kojoj se jasno vidi da Naneli udara u lice Ljulja, ali izgleda da u ovom momentu ne sme da se prica istina. I igraci Reala i igraci Partizana su se pokazali kao siledzije i sve ih treba staviti na stub srama, bez izuzetka, a pogotovo one poput Lesora koji su jos od ranije poznati kao agresivci.

Deki

pre 1 godinu

Pa nego šta nego laže! Čuvajte se od ovih divljaka iz Partizana. Suviše su napaljeni. Polako i do 2 pobede u BG. Napred Real, rasturaj tu lažni instituciju. 3:2 za Real.....

Grada

pre 1 godinu

Nema sta da ga optuzuju, jasno je od pocetka bilo da mu nije nista i da je samo postupio po instrukcijama kluba za koji nastupa. Mozda ga je to spasilo suspenzije.

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Egzum je jedan od vinovnika tuče (udario Ljulja s leđa iz trka u glavu), isfolirao povredu i suspenziju Yabuselea a sam izbegao kaznu jerbo je bio biveno lice. Šta kaže dr. Momo jel pukla tetiva?

super

pre 1 godinu

ali smešno što Exum nije kažnjen s prvi je udario Ljulja ...a posle je odglumio za Oskara od puknute tetive palca do totalnog oporavka za 3 dana...

Don Quijote

pre 1 godinu

Ovo je kraj za Partizan.
Bolje bi bilo da se pravio da je povredjen do kraja.
Ovo se ne radi Real Madridu.
Vise srece sledece sezone.

MatijaBg

pre 1 godinu

Ono kad "Španac" nekom kaže da glumi i laže.....očito su odlučili na prljav način izbaciti Partizan. Kako god, čeka ih Barsa...SLAVA KATALONIJI!

Sash

pre 1 godinu

Otresao ga Jabusele o parket, a on pokidao tetivu u noznom prstu (u patici). Ajde da mu je ledja, vrat, lakat, nrki prst ruke ili koljeno povrijedio nego tetivu prsta u patici. Pa to jos niko nije uspio prilikom onakvog bacanja. To je franjevacka skola, savica, mijailovica, vujosevica i rumoneglua (nije dante to smislio, vidjeli smo da koliko je samo skakao i trcao nakon bacanja, vec su mu to "predavaci ljubavi" rekli da odradi)...

View

pre 1 godinu

Vodiš ubedljivo, igraš egzibicione, imaš dobijenu utakmicu i onda se igrači Partizana setili malo da se potuku a Exum da glumi. Dokle ide imaginarijum.

Markos

pre 1 godinu

To svi znaju sem grobara.Tezak folirant.Seta bez staka kada ga niko me gleda.Prvo bilo da je pokidao ahilovu tetivu,pa da je slomio prst,pa da je pukla tetiva u prstu,pa da je napukla tetiva i na kraju ispalo da je istegnuo malo tetivu na prstu.Smejurija

zdravko

pre 1 godinu

Takoje spanski novinaru. Toje grobarska stara taktika tose vuce od vujosevica. Pito sam doktora moj sinovac kada se polomi prst ili pukne tetiva na prst. Pa se kaze da takva povreda prsta mora da se stavi gips i patike nemogu na tu nogu. Pauza naj manje tri nedejie. Ali gluma egzuma je uspela da ne izbegne kaznu ne igranja i ako se vidi da on licno udara prvi deka koji tada deko reaguje onda ga abasvelo uzima u svoje ruke i odvaja egzuma da ga ne udara. Ali zaslepjieni grobari necu to da vide jer vujosevic ih mrznjom zadojio

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Ali ja stvarno ovde ne vidim šta grobari misle o tome što je pre 3 dana bio na štakama, a sad spreman za utakmicu. Bez ikave ironije. Samo povratno optuživnaje da su španci foliranti. To znamo, a šta mislite o povredi Exuma? Pozdrav

Ludi Milojko

pre 1 godinu

Pazi ovi što kažu da neće nikad da osvoimo fainal for. Mi kad ga budemo osvoili neće ga osvoimo ko vi s trojku u zadnji minut preko šesnaes ruku iz nemoguće situacije. Mi će razbijemo Fenerbahče s 26 razlike u sred Ankaru ko kad smo osvojili Ligu šampiona 3:0 protiv onih što vole da igraju kola. Kola kola. A nebo će ostane otvoreno 3 dana a ne 1. Ko tad. Zainat. Mi si tako osvajamo kupovi,lige, forovi...

ivica

pre 1 godinu

Ja kao Zvezdas bih voleo da Partizan pobedi, ali ne samo da pobedi nego da ih rasturi da nemaju pojma sta ih je snaslo! Zvezdi zelim vise srece i da nadju bre nekog centra posto ga nemaju! I naravno Partizanu zelim puno srece u nastavku takmicenja jer iskreno verujem a i voleo bih da osvoje trofej!

Konstatacija

pre 1 godinu

Pa normalno da se folirao.Kakva crna tetiva na prstu kad ga tresnuo o parket savrseno tehnicki izvedeno.Odmah se videlo na aerodromu da su mu stake samo maska i da hoda normalno dok se ne ukljuce kamere.Veliki su to razbojnici i prevaranti u tom klubu.Ko ih ne zna,avion bi im kupio.Evo kako sad varaju ljude da im uplate kintu za porez...sto nisu placali na vreme kad su dobili pare od te iste drzave.

Mikii

pre 1 godinu

Što drugima smrtno zameramo, to sebi lako oprostimo. To je ključna stvar našeg poganog mentaliteta. Špancima spočitavamo foliranje kao najgoru stvar na svetu. Kad to neko naš radi, onda je to taktičko zavaravanje protivnika i nešto sasvim legitimno. Kad NATO vrši agresiju na Srbiju - pištimo ko Damjanov Zelenko (s pravom). Kad Rusija to čini Ukrajini, preko 80% našeg stanovništva nalazi izgovore za bombardovanje civilnih zgrada i ubijanje ukrajinske dece. To smo mi. Neprincipijelni, nedosledni, licemerni. I kad nam neko s razlogom na to skrene pažnju, umesto da prihvatimo kritiku i gledamo da ispravimo svoje greške, mi se fokusiramo na greške nekoga drugog. I tako decenijama. I tako decenijama propadamo a da ništa naučili nismo. Zato ćemo i nestati, potpuno zasluženo.

Ivan

pre 1 godinu

Od hodanja uz pomoc staka i treniranja sa ekipom je proslo svega par dana. To je magija. Uzimajuci u obzir njihovo spinovanje posle skandaloznog ponasanja lesora na derbiju, ovo sto sada rade nije neocekivano.

Cika Velja

pre 1 godinu

Vi o nekom postenju da pricate, pregazili smo vas prekjuce, i niste mogli to sportski ds podnesete....
A za ove rekreativce, posto ste okupirali vesti o Partizanu....Ovosto mi radimo, samomozete da sanjate...Mi hitamo po peti put ka f4, s vi?
Bice sutra nestasice sredstava za smirenje u predgradju, kada odeljemo ove...
Trebace i Hemofarm i Galenika da rade u tri smene...

Iskren

pre 1 godinu

Pa na samoj utakmici se videlo kad su igraci Partizana mucki napali igrace Reala da je sve to scenski nastup, sportski bi bilo spancima ukinuti besmislene kazne i najostrije kazniti one koji su zapoceli sve i tukli druge-Lesora, Pantera, Ledeja, Ekzuma zbog lazi i menadzment partizana zbog iznetih lazi. Ovo je jos veca bruka nego ono sto je partizan priredio u Spaniji. Ponizili Srbiju i svakog srbina. Cela drzava duguje izvinjenje Spaniji i Realu.

Bob

pre 1 godinu

Pa lazirao je povredu.
Vidi se na snimku kada su sleteli u BG.
Egzum hoda normalno bez staka sve dok nije video kamere.
Tada uzima stake i pocinje da sepa.

Na zalost i spanci su to videli.

j

pre 1 godinu

Jel ovaj covek video kako je ljiga od Jabuselea bacila Dantea?Da je malo nezgodnije pao ili se (ne)docekao,kako vam je draze,vrlo lako je mogao ozbiljno da povredi kicmu ili vrat.Jabusele je fizicki jaci mnogo od Dantea i prava sreca je da se Egzum nije tesko povredio!

gogibre

pre 1 godinu

Ono kad Spanac , Amer , Britanac i Albanac pricaju o fair play-u! Kasne za mesec dana sa tim izjavama. Ipak je danas prvi Maj an ne prvi April….

iskreno

pre 1 godinu

ali smešno što Exum nije kažnjen s prvi je udario Ljulja ...a posle je odglumio za Oskara od puknute tetive palca do totalnog oporavka za 3 dana...
(super, 01. maj 2023 19:27)

Ovako to izgleda kada neko bezočno laže!
Egzum nije nikoga udario, već odgurnuo Ljulja istina sa leđa da bi razdvojio Pantera i Ljulja u klinču. Dek se potom bez potrebe zaleće pesnicom na Egzuma, a Musa na Pantera. Naneli sklanja Deka kulturno ali Jabusele hvata Egzuma iza leđa rvački i baca na parket. Panter kreće da mlati rukama jer je Musa krenuo na njega. Lesor protrčava oko Muse ii povlači ga za vrat a ovoj kao sisa pada. Panter se zaleće na Jabuselea kada je video da je oborio Egzuma. Tek onda se sve stišalo. Eto kako je bilo i dosta više izmišljotina i laži. Pitanje je zašto se Musa zaleteo na Pantera, zašto je Dek krenuo pesnicom na Egzuma i zašto je Jabusele onako bacio takođe Egzuma. Dakle Egzum nije nikoga udario i prestanite da lažete više.

Milowan

pre 1 godinu

Krivo mi je sto ce sada preokrenuti i izbaciti nas sa 3:2, ovo su planski odradili, znao je Ljulj da je Panter kljucni igrac, zato je isao bas njega da isprovocira, samo je trebao da padne i nista vise, posle bi gledali challange i bila bi tehnicka za Ljulja ...
Bice dosta tesko bez Pantera i Lesora

Em

pre 1 godinu

Hickok i Spilberg zajedno im nisu ravni, pored toga sto su vec izgubljenu utakmicu hteli na "spanski" (kvarno) nacin da preokrenu i da od debakla izvuku pobedu, skoro da su uspeli da odstrane tri najbolja igraca Partizana : najboljeg centra (kazna), naboljeg poentera (kazna) i najboljeg pleja (povreda). Srecom po nas povreda i nije teze prirode. Nego i povrh svega pricaju o postenju i laziranju. Nemoc i strah od metle.

pera

pre 1 godinu

Braco grobari ne padajte na jeftine provokacije spanskih i domacih cigana, vreme je za koncentraciju i za dobru igru pa da slavimo plasman sutra na F4, pamet u glavu u areni, pazite na ubacene navijace sa strane, da se ne desi neki incident jer to cigani spanski prizeljkuju, ne bi me cudilo da povedu nekog svog da baci nesto na njih i onda da pocnu da se valjaju po parketu.

Dzo Husafet

pre 1 godinu

Bukvalno je cela evropa videla partizanovu zlu nameru...
(i to vam je tako, 01. maj 2023 17:28)

Partizanova zla namera?! Pocistio ih dve utakmice, dolaze im u Beograd, Partizan ima potrebu da pravi haos?! Idi decko leci se.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Vidim da ovde mnogi komentarisu stvari o kojima pojma nemaju. Povreda Egzuma nema veze sa kaznom za Jabuselea.
Zbog Spanaca a i mnogih crvenih ja predlazem sledece:
1. Da EL ukine kaznu za Jabuselea jer kecer nije ispunio svoju nameru.
2. Da Real svog bucu kazni sa velikom novcanom kaznom jer Egzum nije pretrpeo vece posledice.
1. Obavezno kazniti i doktora Partizana Jakovljevica jer je mozda uticao na saniranje povrede Egzuma (ovo je kazna za svaki slucaj, da i drugi put ne pokusa isto).

ccc?

pre 1 godinu

Ove Spance treba da bude sramota. Njihov igrac je dobio 5 utakmice zabrane igranja u EL a vec u prvoj utakmici u domacem prvenstvu igra? To je klub Real Madrid? I sad nasli da prozivaju Egzuma? Posle takvog stava kluba ja kazem, pa i da je Egzum glumio. Sta onda? Pa sta? Kako ih nije sramota?

Prolom

pre 1 godinu

Ako,je Dante prodao ovo najvecim folirantima i prosao bez kazne, i sutra ih unisti - neprocenjivo !!!

Nazalost, sutra ce ici laka pobeda Reala, mnogo smo tanki pod kosevima, nece valjati ako se preopterete Ledej i Smajli, sutra treba cuvati glavne igrace, i navijanje cuvati za cetvrtak, pa ih odvaliti maksimalno 30+

talijan

pre 1 godinu

Real pokazao da ipak nije toliko veliki!!
Bar da se odrekao nasilnika i da je skinuo ljagu sa svog imena ovako jos vise ukaljao ugled!!

la vita e cattiva

pre 1 godinu

Ovom kao da je malo krivo što Egzum nije ozbiljnije povređen od strane Jabuselea. Bacio je Egzuma na pod rvačkim zahvatom pravo je čudo ako bude mogao da igra treću utakmicu.

ZVEZDA

pre 1 godinu

Dzaba nam sve! Oni znaju. Mi ne znamo! Mozemo samo da siktimo i skrgucemo zubima. Partizan je gigant kosarke. Mi smo patuljak.I to je sva prica.

Josarian

pre 1 godinu

Da li iko može da zamisli lelek do neba da je na mestu Partizana ova Zvezda koja ima pravo da se zove kako želi?
A koliko tek “objektivnih” komunista iskazuje svoju nepatvorenu mržnju?!

Milan

pre 1 godinu

Nije Jabusele dobio šest meča zabrane zbog povrede tetive Exuma već zbog onog bacanja. Dek je onaj koji je nezgodno nagazio Exuma.

Španija je još jedna zemlja gde neću da letujem.

Komša

pre 1 godinu

Svetske kladionice daju 1.65 na pobedu Reala, jesu zaboravili gde se igra?

Metla !
(Kecman, 1. maj 2023 17:25) 

Kada bismo gledali samo roster za trecu nase sanse su negde 25-35 %.
Postoji tu i jedan prelomni momenat u igri koji se odrazava na psihu - ekipa koja tokom meča nadoknadi ofroman minus i udje u egal zavrsnicu ima psiholosku prednost. Kada su produzeci isto mozemo gledati ko ima duzu klupu ali se gleda i psiholoski momenat - kako je odlazak utakmice u produzetke uticao na ekipe.

E,sad oni pokusavaju da taj trenutak kada smo od gotovog napravili veresiju sto vise kapitalizuju.

Odatle i ova priča.

Momak se povredio.
Odmah je izgledalo kao laksa povreda.
Zasto stake?
Pa da neki sitnu povredicu ne iskopmplikuje.
Iz predostroznisti...

Naravno ,Spanci sad prave pricu (pomognuti ovim nasim nesrecama) kao da je momak trebalo odmah da im kaze da je spreman za mec kako bi znali na čemu su...Onako bez detaljnig pregleda u Beogradu...

Hteo da se izvuce od kazne?
Ma daj,jesu li najavili ostru kaznu za onog kečera svog? I? Šta bi...

"španska" posla.
Ne obracati paznju

Josarian

pre 1 godinu

Na 15 razlike minut i po pre kraja počinju faulovi besa i nemoći koje sudije NEsankcionišu. Ko je imao interes za prekid? Koliko su sudije pomogle? Koliko je Realu pomogla disciplinska komisija?

shbb kkP

pre 1 godinu

Baš je lepo odglumio salto mortale. Znači pokušaš da ubiješ čoveka, on preživi i onda nikom ništa, kao da se za pokušaj ne odgovara...strašno!

slucajniprolaznik

pre 1 godinu

@UjkaŽitko
E mozda si cuo da se neke stvari rade iz predostroznosti, ili ne? Da si barem pogledao snimak Jabuseleovog zahvata nad Danteom video bi da je to situacija u kojoj je svakako moglo doci do povrede, srecom nije i ako bi neki ovde zeleli da se povredio. Nezgodno je udario nogama o parket i skroz je logicno da je imao neke bolove a tezina povrede se ne zna dok se ne uradi dijagnostika. E zato je nosio stake, da se ne oslanja na nogu previse dok se ne urade potrebne analize da ne bi eventualno doslo do pogorsanja. Srecom analize su pokazale da se nije desilo nista vise od nagnjecenja tetive sto se sanira uz par dana mirovanja i savremenim terapijskim metodama. Covek je morao da slomi ruku ili nogu da biste verovali da se eventualno povredilo. Po toj logici je Djokovic zasluzio 3 oskara.

coaBeč

pre 1 godinu

a nerazumem....šta je trebalo,kičmu da mu polomi??? i da je se samo ogrebao posle onog rvackog bacanja,to je sasvim dovoljno! nedaj bože šta je moglo da se desi!

Nick

pre 1 godinu

Ljudi, dajte malo dostojanstva u svojim komentarima...hajde, sto Spanci, pokusavaju da od dzelata naprave zrtvu, ali sta ce to nama?!Mucnimo malo svojim glavama...Partizan potukao Real u gostima, vodi 2:0, nastavlja seriju u Beogradu i onda odluce da se malo i posibaju...ma,dajte bre!Ne morate da volite Partizan, daleko bilo, al nemojte se brukati vise, gurajuci tu pricu, da je Punter ili Exum sve zakuvao!Ok, ispali su naivni, pukao ih je adrenalin i naseli su na provokaciju.Nista vise od toga!

Roki

pre 1 godinu

Tavares vaskrsao za nedelju dana,Nadal umrtvi stopalo i osvoji Rolan Garos,(ne bi me cudilo i ove godine nesto slicno da izmuvaju).Ako Bog da sutra da ih otresemo,pa neka pricaju sta hoce.

miljas

pre 1 godinu

Dosta je bilo favorizovanja zapadnjaka, pai Reala, Partizan je streptomicin za spanjolce, ali to je Ljulj na kurvinski nacin pokusao da diskvalifikube Partizan.

Chisho

pre 1 godinu

Ponadali se Španci da pobjede Partizan bez 3 prvotimca. I to glavna.

Ovako su sad zabrinuti što Partizan igra SAMO bez dva najbolja igrača.

Trebali bi da se upitaju, kome je ovo trebalo a kome NIKAKO NIJE. Ko je na ovom zaradio SVE iz nista a neko izgubio većinu od GOTOVO DOBIJENOG.

Da imaju imalo obraza usutili bi se da ne brukaju i ne kaljaju "KRALJEVSKI" klub.

Grr

pre 1 godinu

Španci stari kolonizatori, navikli da otimaju tuđe kroz istoriju tako da pravila sport gde se treba ravnopravno boriti neodgovaraju. Da je Dante onako divljački nekog udario, tražili bi diživotnu diskvalifikaciju.

slucajniprolaznik

pre 1 godinu

@macconi
Nekad se stake nose iz predostroznosti, da se ne pogorsa povreda ciji se stepen ne zna dok ze dijagnosticke procedure me urade. Svako ko je pogledao snimak video je kako je Dante udario noge o parket odnosno pristima noge i puka je sreca da se nije ozbiljnije povredio, a moglo je tu da dodje do gorih povreda sto bi neki zluradi ljudi ocigledno voleli. Istegnuce tetive se uz savremenu medicni i par dana odmora, kod vrhunskih spoetista relativno brzo sanira. A koliko smo informisani Dante je danas odradio prvi trening, sto znaci da je 3 dana odmarao i radio na oporvku. Ali kod nas neko mora da dozivo otvoren prelom noge da bi se poverovalo u povredu. Novak je svojevremeno osvojio AO sa rupturom trbusnog misica, ovde ga svi branili i dozivljavali kao heroja dok su ga strani mediji osudjivali. Smesan smo narod.

Jorge Garbajosa

pre 1 godinu

Znači Jabusele ga nije bacio na pod i krenuo da ga udara, nego se Dante sam bacio na parket i počeo sam sebe da udara a kamere montirale snimak kao da je se tu pojavio Jabusele koji je sve vreme sedeo na klupi? I kakve veze sad tu ima da li je povreda lakša ili teža? Šta, sada dželat postao žrtva? Pazi kada Ljujl nije kažnjen kao inicijator konflikta, u koškanju je i on gurnuo Pantera a ispada da ga nije ni pipnuo.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Čudne li neke logike,znači Exum je nakon ipona Jabuselea,ne znam kako drugačije objasniti onaj zahvat,već unaprijed znao da treba isfolirati povredu i sve što je uslijedilo nakon toga.Lično mi je u prenosu toliko očigledno izgledalo koliko je Dante bio potresen,čovjek je potpuno pogubljeno izgledao,e ako je toliko dobar glumac,sa takvim pogledom u budućnost,onda mu svaka čast?!Neko se pita zašto Jabusele nije krenuo na Lesora,pa pretpostavljam zbog toga što su zemljaci,Francuzi,kao kad bi Gudurić na Micića ili obratno krenuo.Ubiše nas teorije zavjere,nevezano s koje strane dolaze,i umjesto da se priča o sportskom uspjehu Partizana,dolazimo u ove situacije besmislenih rasprava,sumnji,nalaženja dlake u jajetu.

Ja45

pre 1 godinu

Tristan da udje u igru, Jako nogom da udari (sto jace) Tavaresa po kolenu (koje mu je povredjeno), po mogucstvu slomi mu isto. Onda neka sudija svira namernu (izbaci ga iz igre). Igraci Reala neka krenu da se obracunaju, sa nase klupe samo rezerve da ulete u klinc (prvi tim mirno da ostane na klupi). Posle Liga neka izbacuje koga hoce, kaznjava, itd. Izgleda da se kosarka od sad igra ovako, dakle i protiv Barselone na Final Four, sve najbolje igrace Barselone da.povrede Andusic, Tristan, Balsa, itd. Za sledecu sezone potpisati bar tri "mesara" za ove zadatke i Ici redom lomiti koske, svim najbitnijim igracima konkurencije!

michael myers

pre 1 godinu

Kad se vec povredio u Spaniji, bila bi fora da se javio istom doktoru kod koga je Nadal isao na umrtvljivanje stopala, cisto da vidimo sta bi spanski mediji posle rekli

Licemerstvo level pro

pre 1 godinu

Znači po Špancima bi bilo fer da jebu kolicima, paralizovan i da nema sanse da uz kolica ustane, da bi se opravdala sramna kazna Jabuselea od samo 5 utakmica. On isao namerno da povredi igrača, a oni mislili da ce u tome uspeti. Grdno ste se zeznuli, sutra ide metla, pa nek idemo na Barsu na F4 bez Pantera

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

hahaha....pa vi ste majstori i rezije i glume, kao kaznicete igrace zbog tuce, a svi vam igrsli spansku ligu....ajde bre ...

Ninepi

pre 1 godinu

Paznja! Spanci namerno talasaju i provociraju nesportsku reakciju navijaca Partizana. Bolje im i za zelenim stolom da prodju, nego da ispadnu. Od sportskog vitestva nema nista. Prgava nacija je to. Gledamo to godinama, decenijama unazad.

Boban

pre 1 godinu

Dali ce se Spanci pomiriti da su bili porazeni. Druga utakmica doziveli su katastrofu da budu nadigrani do bola. UZMI ZELJKO EVRO TITULU!!!

Tomi

pre 1 godinu

@Tristan da udje u igru, Jako nogom da udari (sto jace) Tavaresa po kolenu (koje mu je povredjeno), po mogucstvu slomi mu isto. Onda neka sudija svira namernu (izbaci ga iz igre). Igraci Reala neka krenu da se obracunaju, sa nase klupe samo rezerve da ulete u klinc (prvi tim mirno da ostane na klupi). Posle Liga neka izbacuje koga hoce, kaznjava, itd. Izgleda da se kosarka od sad igra ovako, dakle i protiv Barselone na Final Four, sve najbolje igrace Barselone da.povrede Andusic, Tristan, Balsa, itd. Za sledecu sezone potpisati bar tri "mesara" za ove zadatke i Ici redom lomiti koske, svim najbitnijim igracima konkurencije!
(Ja45, 2. maj 2023 02:44)

Ma bravo, to su ti vaši časovi ljubavi, a možda neko sa klupe Reala da udje u igru i nagazi iz sve snage pri skoku na stopalo "povredjenog" Egzuma?

Aleksandar

pre 1 godinu

Aha, pazi, još je Dante navukao Jabuselea da ga onako baci. Jabusele, ćovek, ni kriv ni dužan.
Španska posla... Ne postoji odvratnije nacije što se fer pleja tiče. Mislim da su i argentinci mala deca za njih.

Piter Markoni

pre 1 godinu

Pošteni španci, oni ne lažu za Tavaresa.... Oni ne lažu što su sami napisali da će kazniti Yabuselea i ostale vinovnike.... Oni su u takvom strahu da je to nevidjeno. Real je dobar tim , ali su izuzetno prljavi, incidentni i nekorektni.....

Aki

pre 1 godinu

Budite srećni Španci, a i svi mi, da ono bacanje Jabučila nije završilo gore nego izvinućem tetive na prstu. Imate toliko kamera u svojoj areni, a niste pokazali nijedan drugi ugao. Slučajno?

Milan

pre 1 godinu

I da jeste, pa šta? Šta su i koliko su puta sve španci (mala slova) glumili i dobijali "na kvarno", trebalo bi ih izbaciti iz svih sportova bar na 5 godina.

Hvala Bogu

pre 1 godinu

Normalna ljudska reakcija treba da bude Hvala Bogu nije teže povredjen... ne razumem potrebu da se neko trajno osakati i zadovolji navijačke strasti... a što se tiče glume Španci ,Argentinci, Italijani, Grci, Turci bolje da se ne javljaju jer su glumci za OSKARA

treća sreća

pre 1 godinu

Ne treba da vas čudi sve ovo, jer je kao uvek kad su Španci u pitanju, sve smišljeno i kontrolisano, sve su ovo predigre. Da se razumemo, sve je to legitimno i legalno i dobro poznato. Real najbolje zna koliko je trenutno Partizan bolji od njih na parketu pa su "bitku" preneli na neko drugo polje, polje gde su oni velemajstori a to ssu provokacije, spinovi,zamene teza, izigrivanje žrtve, dvostruki standardi... Veliki problem je što je Euroliga privatna liga i Real jedan od osnivača i finansijera pa samim tim i vlasnika, pa tako u tim igricama van terena su u velikoj prednosti. Zapravo zato se i ne priča o parketu več "o bezbednosti, glumi Egzuma"... Ubeđen sam da su sudije dobile instrukcije da i najmanji predmet da doleti na teren - prekidaju utakmicu! Nemoguće da se među 20 hiljada ljudi ne nađe bar jedan koji se neće moći kontrolisati pa žrtvovati svoj mobilni telefon koji lako može završiti na parketu dok Ljulj ili Musa recimo izvode bacanja. E baš to priželjkuju Španci i sve ove igrice su zapravo provociranje jednog takvog slučaja, po neni vrlo verovatnog i izvesnog. Uspeo je Real od 0:2 i sugurnog ispadanja, da sa parketa prenese bitku na neko drugo polje u kojoj je on u prednosti. Tipično za španske klubove i njihovo poimanje sporta u kojem su veliki samo kad pobeđuju.