Nova vest
Košarka

Petak, 28.04.2023.

17:45

ANKETA Ko je gore prošao – Partizan ili Real?

Košarkaši Partizana i Reala biće dobrano oslabljeni pred naredne mečeve u plej-of seriji Evrolige.

Izvor:

Autor:

ANKETA Ko je gore prošao – Partizan ili Real?
Foto: Profimedia

Organizatori kontinentalnog takmičenja su odlučili da žestoko kazne oba tima zbog incidenta koji je izbio na trećem meču u Madridu i, iako je moglo biti i daleko gore, činjenica je da će to uticati na obe ekipe.

Pred prvi meč u Beogradu koji je na programu 2. maja Željko Obradović je ostao bez Kevina Pantera (2 meča suspenzije) kojeg možda nećemo ni gledati do kraja duela sa madridskim Realom i Matijasa Lesora kojeg neće biti samo na prvoj utakmici u srpskog prestonici. Naravno, ni francuskog centra možda nećemo gledati više protiv španskog predstavnika ukoliko Partizan završi posao u trećoj utakmici.

Trener Reala Ćus Mateo neće moći da računa na Geršona Jabuselea na sledećih pet mečeva, dakle i u potencijalnoj sledećoj seriji, odnosno Gabrijela Deka za prvi meč u Beogradu.

Važno je uzeti u obzir da je kao posledicu incidenta povredu doživeo i Dante Egzum za koga još uvek nije poznato kada će se vratiti.

Stoga vas pitamo, ko je gore prošao nakon odluka Evrolige?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu