Partizan se oglasio: Bez navijača Zvezde

Predstavnici bezbednosnih struktura, Crvene zvezde, Partizana, Tiketlajna i Štark arene obavili su sastank uoči evroligaškog duela.

Izvor: MT

Utorak, 06.12.2022.

13:02

Partizan se oglasio: Bez navijača Zvezde
Emilija Jovanoviæ/KK Partizan

"Večiti" rivali sastaju se u 12. kolu elitnog takmičenja u četvrtak od 20.30 časova.

Kao što je od ranije poznato, sve ulaznice za ovaj meč su rasprodate a na sastanku je konstatovano da je više od 3.000 ulaznica, pretežno za Nivo 400 prodato u slobodnoj prodaji, bez ikakvih ograničenja, saopšteno je iz Partizana.

Pretpostavka svih prisutnih je da se u tom broju našao i određeni, neveliki broj simpatizera Crvene zvezde koji su datu priliku iskoristili da kupe ulaznice i na taj način prisustvuju utakmice.

Naravno, prema Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, svi kupci ulaznica su priložili svoja dokumenta i podaci o njima su uneti u bazu podataka koja je podeljena i sa predstavnicima bezbednosnih struktura.

Iako je prvobitno bilo planirano da na Nivou 400 postoji jedan sektor namenjen simpatizerima Crvene zvezde, procena i preporuka bezbednosnih struktura je bila da se od toga odustane, zbog čega i nije postojala odvojena prodaja ulaznica za gostujuće navijače.

Partizan dalje navodi da će svim prisutnima biti predočeno da će u dvorani biti poštovana numeracija sedišta i da nikakvo eventualno grupisanje navijača van svojih mesta neće biti dozvoljeno. Takođe, iz bezbednosnih razloga neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih transparenata u halu, niti bilo kakvih navijačkih obeležja gostujućeg kluba.

Poseban ulaz za gostujuće navijače neće postojati, te zbog toga bilo kakav pokušaj grupnog dolaska na utakmicu od strane simpatizera Crvene zvezde neće biti dozvoljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: