Nova vest
Košarka

Utorak, 12.09.2017.

20:30

Bogdanović: Najteža utakmica, ali svi volimo takve

Bek Srbije Bogdan Bogdanović ističe timsku hemiju, a ne pobednički mentalitet kao najjveću snagu ovog tima.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Bogdanović: Najteža utakmica, ali svi volimo takve
Foto: StarSport

Krilo Italije Luiđi Datome je naglasio veliko iskustvo Srbije u borbi za medalje kao glavni adut naše selekcije.

"Verovatno jeste ali, ja i dalje pričam, i kada smo gubili i kada smo dobijali da je naša hemija u ekipi i to slaganje", rekao je Bogdanović.

Dva tima sastaće se u četvrtfinalu Evrobasketa, u sredu od 20:30 časova u Istanbulu.

"Utakmica je možda i najteža na turniru jer posle nje možete da dođete u šansu da se borite za medalju. Igrali smo protiv Italije, nezgodni su, igraju dosta bez lopte, atipično sa pet niskih igrača i mnogo preuzimanja. Moramo da se adaptiramo na njihovu odbranu", istakao je bek Srbije.

Italijani se između ostalog posebno pribojavaju Bogdanovića, za koga je Datome rekao da je najbolji u najtežim utakmicama.

"Lično, ali mislim da svi to vole, čak i gledaoci, košarkaški fanovi. To je najzanimljivije. Ova utakmica je posebna, borba za polufinale. Biće teška izuzetno, ali ja volim da se takmičim. Ne biram utakmice, ali ova ima poseban značaj pa su potrebni dodatna motivacija i koncentracija", zaključio je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu