Nova vest
Fudbal

Petak, 02.07.2021.

09:00

Vrhunski rezultati na bilo kom "terenu"? Da, moguće je

Kraća, duža, trodnevna, sa brkovima ili bez… Da li uopšte puštati bradu ili obrijati sve?

Izvor: PR

Autor: PR

Vrhunski rezultati na bilo kom
Foto: Philips

Kakva god da je tvoja odluka – od sada je potreban samo jedan uređaj koji će ti “završiti posao”.

Da, baš tako. Jedan brend je uspeo da stvori pravog “ol-araund” igrača koji daje vrhunske rezultate na svim “terenima”. Stoga se ne svrstava ni u kategoriju brijača, ni u kategoriju trimera – on jednostavno radi sve.

U pitanju je Philips OneBlade – revolucionarni hibrid koji za sobom ostavlja žilete, jednokratne brijače i trimere za bradu.

Šta je zapravo kompanija uradila? Pa, najkraće rečeno, odgovorila na jednostavno i prirodno pitanje zašto se ograničavati na jedan oblik brade kad je jasno da ne želiš da uvek izgledaš isto. Kreirali su proizvod koji trimuje, obliku i brije bilo koju dužinu brade.

Konkretno, uz ovaj uređaj možeš da:

- Trimuješ svoju bradu na preciznu dužinu. Imaš tri češlja: 1mm za blisko podrezivanje, 3mm za “bradu od tri dana”, 5mm za kratku bradu. Dodatno, postoji još jedan model uređaja sa četvrtim češljem za 2mm dužine;

- Oblikuješ savršene ivice i oštre linije kao britvom, uz dvostrane oštrice – uređaj brije povlačenjem i nagore i nadole;

- Briješ bez straha od iritacije, bola i posekotina.OneBlade ne ide preblizu kože kako bi je zaštitio, čak i kod onih osetljivih područja. Dvostruki sistem zaštite podrazumeva glatki premaz i zaobljene vrhove oštrica koje se pomeraju 200 puta u sekundi - i kroz najdužu bradu.

Uređaj je, dakle, stvoren da te pripremi za sve prilike – od važnog poslovnog sastanka do večeri sa drugarima uz utakmicu.

A možda ti je samo potrebna neka dobra fotografija za društvene mreže, što da ne? Jer, svi znamo šta znači vrhunski oblikovana brada. A znamo i da niko ne želi da se muči da bi došao do iste.

Philips je i ovog puta pronašao način da ponudi uređaj koji je vrlo praktičan. OneBlade je pogodan za brijanje sa ili bez pene, i na suvo i na mokro, čak i pod tušem.

Budući da je vodootporan, samo čišćenje takođe je lako i brzo (dovoljno je da ga ispereš pod mlazom vode).

Dalje, češljevi su okretljivi, fleksibilni, pa uređaj prati konture tvog lica i pruža prijatnu i efikasnu upotrebu. Dugotrajnu takođe.

Naime, oštrice su dizajnirane za dobre rezultate “na duge staze”, pa se preporučuje da ih zameniš tek posle 4 meseca upotrebe, a i sama zamenaje prilično jednostavna.

Najbolje karakteristike pojedinačnih uređaja sada su našle svoje mesto u jednom proizvodu koji je “prešao igricu”.

Precizno, lagano za upotrebu, bez odugovljačenja, za bradu kakvu želiš. Može li bolje? Teško.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve