Riberi podržao Domeneka

Izvor: AK

Ponedeljak, 23.06.2008.

13:31

Default images

Francuski fudbalski reprezentativac Frank Riberi izjavio je da bi Remon Domenek trebalo da ostane selektor tog tima. "Domenek ne mora da ide, već bi trebalo da ostane da radi sa ovom ekipom. Ako je bilo nekih grešaka, za njih nije odgovoran samo Domenek. Iskreno, voleo bih da ostane", kazao je Riberi. Riberijevo mišljenje deli i kapiten Francuske Patrik Vijera.

"Ja se zalažem za stabilnost u timu, ne možemo odmah sve da 'bacimo kroz prozor'. Odgovornost za ono što se dogodilo moraju da preuzmu i igrači", naveo je Vijera.

Francuska je takmičenje na Evropskom prvenstvu završila već posle tri meča u Grupi C, zbog čega mediji i pojedini fudbalski stručnjaci zahtevaju njegovu ostavku.

Među kandidatima za Domenekevog naslednika francuska štampa spominje i bivšeg reprezentativca Didijea Dešana. Da čelnici Fudbalskog saveza Francuske ozbiljno razmišljaju o Dešamu, potvrdio je i legendarni reprezentativac te zemlje Zinedin Zidan.

"Jasno je da je Dešam jedan od trenera koji bi mogao da zameni Domeneka. Didije ima sve što je potrebno za to mesto", kazao je Zidan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: