Četvrtak, 19.06.2008.

12:14

FRF: Picurka ostaje, analiza sledi

Izvor: B92

Default images

Eliminacija fudbalske reprezentacije Rumunije u prvoj fazi Evropskog prvenstva u Austriji i Švajcarskoj neće uticati na status selektora nacionalnog tima ove zemlje Viktora Picurke, koji ima ugovor sa Rumunskom fudbalskom federacijom do 2010. godine, objavili su rumunski mediji. Predsednik FRF Mirčea Sanda odbio je mogućnost raskida saradnje sa Picurkom. "Picurka ima ugovor do 2010, a program rada nacionalne selekcije već je napravljen", rekao je Sanda.

On je ocenio da su Rumuni, iako nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale, osvojili "vredna dva boda" u grupi "C".

"Sada nam predstoji da analiziramo uzroke zbog kojih nismo uspeli da se plasiramo u drugu fazu takmičenja", naglasio je Sanda.

U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. Rumunija se nalazi u grupi sa Francuskom, Srbijom, Litvanijom, Austrijom i Farskim Ostrvima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: