B92 Sport EURO 2008 Reprezentacije

15. jun 2008. | 19:06

Selektor fudbalske reprezentacije Švedske Lars Lagerbak izjavio je da će najbolji igrač nacionalnog tima Zlatan Ibrahimović biti spreman za utakmicu poslednjeg kola D grupe prvenstva Evrope protiv selekcije Rusije, koja je na programu 18. juna u Insbruku. Taj dvoboj je odlučujući za dva državna tima, a Švedjanima je protiv "Zborne komande" dovoljan bod da osvoje drugo mesto u grupi, čime bi se priključili Španiji i plasirali u četvrtfinale.

@@textad_title@@
@@textad_text@@
@@textad_link@@

Lagerbak je naveo da je Ibrahimovića iz predostrožnosti izveo iz igre na meču protiv Španaca u subotu u Insbruku, gde je selekcija "tri krune" nesrećno poražena pogotkom Davida Vilje u nadoknadnom vremenu (1:2).

"Zlatan je rekao da ga boli koleno i želeo je da ostane na terenu, ali nismo hteli ništa da reskiramo. On je preko potreban našoj ekipi i njegovo prisustvo na odlučujućoj utakmici protiv Rusa biće od nemerljivog značaja", rekao je Lagerbak.

Švedski selektor je takodje potvrdio da će za predstojeći duel sigurno biti spreman i Henrik Larson, pa će Skandinavce u Insbruku predvoditi ubojit napadački tandem.

Postojeći komentari (1) | Pošaljite komentar  Odštampaj   Pošalji

Google oglasi Šta su Google oglasi?


OSTALE VESTI