Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 20.09.2021.

20:40

Srbija razbila Ameriku za osminu finala SP

Futsal reprezentacija Srbije pobedila Sjedinjene Američke Države rezultatom 7:0 u poslednjem meču grupe F.

Izvor: SN

Autor: SN

Srbija razbila Ameriku za osminu finala SP
Foto: Profimedia

Srbiji je bila potrebna pobeda od minimum dva gola razlike kako bi se plasirala u narednu rundu Svetskog prvenstva.

Srpska reprezentacija je sa 7:0 bila bolja od SAD, a golove su postizali Rakić, Tomić dva puta, Petrov, Milosavljević, Lazarević i Radovanović za ubedljiv trijumf.

Sve je počelo lepim golom Rakića i to samo desetak sekundi nakon što je promašio ceo gol, pa je Srbija rano povela sa 1:0, a nedugo potom je Petrov prošao po levoj strani i pronašao usamljenog Tomića za velikih 2:0.

Amerikanci su prvi šut na gol Srbije imali tek u 12. minutu, a Srbija je u 16. minutu preko Tomića povisila na 3:0, da bi isti igrač postigao i četvrti gol i tada je već bilo jasno da će Srbija biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Za tih "famoznih" 5:0 postarao se Milosavljević, da bi na 6:0 povisio Lazarević i to prelepim pogotkom iz velike udaljenosti. Konačan rezultat, Srbija – SAD 7:0 postavljen je u 38. minutu kada je gol postigao Marko Radovanović.

Srbija će tako igrati sa selekcijom Portugala, u petak od 20 časova u Kaunasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d