Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 06.11.2020.

09:15

NFL: Rodžers razbio desetkovane Najnerse

Ekipa Grin Bej Pekersa lako i ubedljivo je savladala San Francisko 49erse 34:17, na premijeri devete nedelje NFL sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

NFL: Rodžers razbio desetkovane Najnerse
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Bez povređenih igrača čiji ugovori za ovu sezonu vrede 80.000.000 dolara, Najnersi nisu imali odgovor.

Ekipa na terenu je bila neprepoznatljiva bez kvorterbeka Džimija Garopola, tajt-enda Džordža Kitla, raninbeka Rahima Mosterta, hvatača Diba Semjuela, Brendona Ajuka i Kendrika Burna, levog tekla Trenta Vilijamsa, kornerbeka Ričarda Šermana, defanzovnih endova Nika Bose i Dija Forda.

To je maksimalno iskoristio Aron Rodžers i sa 305 jardi i četiri tačdaun pasa predvodio Pekerse do šeste pobede i prvog mesta u diviziji.

Dva TD postigao je Markez Valdez-Skantling, dok je Devante Adams uhvatio jedan TD pas, ali je ksupio i 173 jarde, dok je četvrti postigao Mercedes Luis.

Najnersi su tek u završnici utakmice uspeli da ublaže poraz sa dva tačdauna, Garopolova rezerva Nik Mulens je bacio jedan TD za Ričija Džejmsa koji je skupio 184 od 291 Mulensovih bačenih jardi, dok je Džerik Mekinon istrčao drugi.

Pekersi imaju pobedu više od Čikago Bersa na vrhu Severa NFC, dok su Najnersi na dnu Zapada NFC sa 4-5, pobedom manje od Kardinalsa i Remsa, a dva od Sijetl Sihoksa.

NFL, deveti vikend:
Najners – Pekers 17:34

Nedelja:

Falkons – Bronkos
Bils – Sihoks
Kolts – Rejvens
Džeguars – Teksans
Čifs – Panters
Vajkings – Lajons
Tajtens – Bers
Vašington – Džajants
Čardžers – Rejders
Kardinals –Dolfins
Kaubojs – Stilers
Bakanirs – Sejnts


Utorak:

Džets – Petriots

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve