Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 27.04.2020.

23:30

NFL – produžuju se ugovori

Džamal Adams, Majls Geret, Dejvid Ndžoku i Dešon Votson su NFL igrači koji neće menjati timove ovoga leta.

Izvor: SN

Autor: SN

NFL – produžuju se ugovori
Photo by Emilee Chinn/Getty Images

NFL draft tek što se završio, gledanost je bila prilično dobra, a navijači su bili oduševljeni što se makar neka sportska aktivnost desila.

Kako kažu američki mediji, pojedine NFL franšize odlučile su da iskoriste opcije u ugovorima svojih glavnih igrača i uspeće da ih zadrže još neko vreme.

Džamal Adams je sjajan sejfti i radi se o igraču koji bi na agenciji mogao da bira gde će ići, ali će ipak igrati u Njujok Džetsima još godinu dana i za to vreme inkasirati oko 9.8 miliona dolara.

Kada pričamo o Hjuston Teksansima nemamo mnogo lepih reči u poslednje vreme, ali su sada uspeli da produže saradnju sa Dešonom Votsonom na još jednu sezonu i u 2020. godini će zarađivati oko 4.4 miliona dolara, a priča se o potpisivanju novog višegodišnjeg ugovora.

Klivlend Braunsi su napokon na pravom putu i uspeli su da zadrže tajt enda Dejvida Ndžokua i defanzivnog enda Majlsa Gereta pa deluje da bi napokon Braunsi mogli da dođu do plej ofa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve