Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 21.07.2019.

13:29

Zvezda Dalasa propušta trening kamp?

Raning bek NFL ekipe Dalas Kaubojsa Ezikjel Eliot mogao bi da propusti trening kamp svog tima jer je nezadovoljan svojim ugovorom.

Izvor: SN

Autor: SN

Zvezda Dalasa propušta trening kamp?
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Poznato je da su Dalas Kaubojsi najpopularnija NFL ekipa u Sjedinjenim Državama, pa se "hajp" oko Zika Eliota i Daka Preskota jako brzo podigao.

Kaubojsi će se veoma brzo prijaviti za trening kamp, a kako se trenutno govori njihova zvezda Ezikjel Zik Eliot mogao bi da ga propusti pošto želi ugovor u rangu sa ostalim zvezdama na poziciji raning beka.

"Zik je sve za nas. On nam omogućuje otvaranje utakmice. Kada možete da budete dominantni u igri trčanjem to otvara prostor za pas igru, "play action"... Dopušta vam dominaciju u drugom poluvremenu i u četvrtoj četvrtini kako bi isteklo vreme. Imamo sjajnu grupu igrača i naš raning bek je jedan od njih", rekao je kvoterbek Dalasa, Dak Preskot.

Prošle godine u dresu Kaubojsa Eliot je imao 304 pokušaja trčanjem za 1434 jarda i 6 tačdauna. Uhvatio je 77 lopti za 567 jardi i 3 tačdauna, ali poslednje informacije nisu dobre za Dalas, pošto Eliot želi novi ugovor "po svaku cenu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve