"Desete" su gotove – Džon Džons je najbolji!

Gotovo svi fanovi borilačkih sportova su saglasni da je Džon Džons najbolji UFC borac u proteklih deset godina.

Izvor: SN

Ponedeljak, 30.12.2019.

12:00

Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Pošto se 2019. godini bliži kraj, sportski novinari i fanovi odlučili su da izaberu najbolje borce u periodu između 2009. i 2019. godine.

Kada se priča o najboljima svih vremena, makar u svojoj kategoriji, neizostavna imena su Džon Džons i Habib Nurmagomedov, a neretko se mogu čuti i Demetrius Džonson ili Amanda Nunjes.

U izboru za najboljeg borca "desetih" godina 21. veka prednjači sjajni Džon "Bouns" Džons. Čovek koji u oktagonu ne zna za poraz, a imao je neke nadaleko čuvene borbe – poput one sa Aleksanderom Gustafsonom ili ona sjajna dva meča sa Danielom Kormijeom.

Džons je više puta pokazao da je sjajan kada je na nogama, a i parteru se fantastično snalazi. Jedan od najvećih uspeha je bila ona giljotina kojom je ugušio sjajnog borca kakav je Lioto Mačida.

Na poziciji broj dva našao se "moćni miš" – Demetrijus Džonson, a listu dalje čine Danijel Kormije, Džordž Sent Pjer, Konor Mekgregor, Amanda Nunjes, Ronda Rauzi, Habib Nurmagomedov, Žoze Aldo i Maks Holovej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: