Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 11.10.2022.

18:00

Kad živa legenda kaže da je kraj – Hari završio karijeru

Marokanski kikbokser Badr Hari završio je profesionalnu karijeru, zvanično je objavljeno.

Izvor: SN

Autor: SN

Kad živa legenda kaže da je kraj – Hari završio karijeru
EPA-EFE/ROBIN UTRECHT

Badr Hari je pre nekoliko dana izgubio od Alistera Overima, što ste mogli da vidite i na našem sajtu.

Po okončanju meča, objavljeno je da će Badr Hari završiti karijeru i da mu je najverovatnije ovo bio poslednji meč.

Uvek je šteta kada živa legenda porazom završi karijeru, ali ovo je bio jedan paklen put čija karijera je bila toliko velika da mu se divio čitav svet.

Setimo se samo početka njegove karijere i čuvene anegdote da je u noćnom klubu hteo da prebije Majka Tajsona kako bi podigao sebi reputaciju, ali je na sreću Hari u poslednji čas odustao od te ideje.

Marokanac će u penziju sa neverovatnim skorom od 106 pobeda i 18 poraza, i dva "no contest" meča u kojima pobednik nije bio proglašen.

Svojevremeno je najavio da će karijeru završiti nokautom, ali na njegovu žalost to se nije dogodilo.

"Završavam sa ovim... Razmišljam da se oprostim. Ako se više ne vidimo, hvala vam puno na svemu", rekao je Marokanac nakon poraza od Overima i ostavio mikrofon.

Možemo da se nadamo da će ostati u borilačkom sportu makar kao trener jer će definitivno imati šta da prenese mlađim generacijama.

Pamtimo borbe koje je "Golden Boy" imao sa Semijem Šiltom za titulu, Glaubeom Feitozom, Rejem Sefom, Remijem Bonjaskim, Zabitom Samedovim, Ruslanom Karaevim...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve