Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 17.04.2022.

08:30

TKO: Erol Spens je nepobediv VIDEO

Američki bokser Erol Spens Džunior ostvario je dominantnu pobedu nad Jordenisom Jugasom.

Izvor: SN

Autor: SN

TKO: Erol Spens je nepobediv VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Jeffrey McWhorter

Erol Spens nastavlja da dominira i nakon novog trijumfa nad Jordenisom Jugasom ujedinio je pojaseve velter kategorije.

On sada ima 28 pobeda iz isto toliko borbi, a Jugas je pao u 10. rundi kada je Spens tehničkim nokautom (TKO) zvanično proglašen pobednikom.

Pogledajmo statistiku: 216 pogođenih udaraca je imao Erol Spens, a samo 96 Jordenis Jugas. Spens je ukupno uputio 784 udaraca i imao uspešnost od 24%, dok je Jugas imao 541 udarac i 18% uspešnosti.

Spens je u trenutku zaustavljanja imao prednost od svih sudija (88-82, 88-83 i 88-82), i čak dvojica sudija su mu dala 10-8 u osmoj rundi, a zbog velikog otoka na desnom oku Jugas nije smeo da nastavi meč.

On je nakon svega prebačen u bolnicu u Fort Vortu u Teksasu kako bi se obavili svi neophodni pregledi i njegovo zdravlje ne bude ugroženo.

"Svi znate koga hoću sledećeg. Hoću Terensa Kraforda. To je borba koju želim, to je ono što svi hoće. Terense, dolazim po je***i pojas", rekao je Spens posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve