Ukrao Šumijeve nalaze, pa se ubio

Čovek koji je ukrao lekarske nalaze Mihaela Šumahera pronađen je mrtav u zatvorskoj ćeliji, a mediji prenose da je izvršio samoubistvo.

JTIzvor: B92
Podeli

Šumaherov menadžment u junu je objavio da su njegovi lekarski nalazi ukradeni i da lopovi pokušavaju da ih prodaju medijima.

Tada je poručeno da će biti podneta prijava protiv osoba koje su počinile to krivično delo, a policija je prethodnih nedelja intenzivno radila na toj istrazi.

Lekarski nalazi su navodno ukradeni iz Univerzitetske bolnice u Lozani, gde se Šumaher nalazi od sredine juna, kada se probudio iz gotovo šestomesečne kome u kojoj je bio posle nesreće na skijanju.

Neimenovani čovek uhapšen je u utorak u Cirihu, a dan kasnije pronađen je obešen u svojoj ćeliji.

On se nalazio pod istragom zbog kršenja privatnosti, time što je ukrao i potom pokušao da proda lekarske nalaze. Posle privođenja on je negirao optužbe i trebalo je da se nađe pred sudijom u sredu, ali je pronađen mrtav. Pošto mu se nije sudilo, po švajcarskom zakonu, on se smatra nevinim.

F1

Eklston: Ispao sam budala

Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston rekao je da je ispao budala jer je platio 100 miliona dolara da se završi sudjenje na kome je bio optužen za davanje mita.

F1 sreda 6.08. 12:43 Komentara: 13