Miloš Pavlović na Katalunji nastavlja borbu za Lamborgini titulu

Karavan Lamborghini Super Trofeo takmičenja stigao je u Barselonu, na treću rundu u okviru šampionata Evrope.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Miloš Pavlović PR team
Foto: Miloš Pavlović PR team

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov kolega u automobilu "Hurakan LP 620-2 ST evo", Meksikanac Raul Gusman, sa optimizmom iščekuju dve trke na poznatoj gran-pri stazi "Katalunja", kako bi praktično posle polovine ovogodišnje sezone uspeli da zadrže vođstvo u generalnom plasmanu i nastavili borbu za titulu sa najpovoljnije pozicije.

Tandem „Target rejsinga“ vodi u generalnom plasmanu sa po 49 bodova, ispred Dina Stounmena (Bonaldi) koji je sakupio 40...

"Pred nama su dve, bez sumnje, uzbudljive trke, zato što se očekuje promenljivo vreme u Barseloni tokom ovog trkačkog vikenda, uključujući i kišu. S obzirom na tu činjenicu, sve je neizvesno i nepredvidivo. Mi ćemo, naravno, kao i uvek dati sve od sebe. Došli smo kao prvi u Barselonu i imamo nameru da vođstvo zadržimo ili čak da ga uvećamo!",
rekao je Pavlović.

Četvrtak i petak su u Barseloni rezervisani za treninge, a prva od dve pedesetominutne trke je na programu je u subotu, 10. oktobra, sa početkom od 14.45 časova.

U nedelju, 11. oktobra, u 10.50 časova, zakazan je start druge trke.

Kao i do sad, trke mogu uživo da se prate preko linkova koje je obezbedio Lamborghini, a svi zainteresovani mogu da posete YouTube kanal ili Facebook stranicu "Squadra Corse".

Foto: Miloš Pavlović PR team
Foto: Miloš Pavlović PR team

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.