"Medvedev imao sve informacije o Đokoviću, a nije prevazišao frustracije"

I dalje traju odjeci sa finala Australijan opena u kom je Novak Đoković osvojio 9. trofej u Melburnu, a ukupno 18. Grend slem u svojoj karijeri.

Izvor: SS

Utorak, 23.02.2021.

16:30

Foto: Profimedia

Svoje mišljenje je izneo i Toni Nadal, ujak Rafaela Nadala, koji je tokom celog turnira pisao kolumne za španski "El Pais".

U svom komentaru izneo je kritike na račun Danila Medvedeva koji nije imao nikakav odgovor na igru Đokovića u finalu, iako se očekivalo da će pružiti veći otpor.

"Siguran sam da je Medvedev na teren Rod Lejver Arene iozašao sa svim potrebnim informacijama o igri Novaka Đokovića, da je sve pravilno analizirao, ali nije uspeo da prevaziđe frustraciju posle prvog seta i nastavi svoju borbu", napisao je Toni Nadal.

Medvedev je u prvom setu namučio Đokovića, ali ga izgubio sa 7:5 i potom je usledio vrtoglavi pad u igri Rusa, te uskoro i brzi kraj meča sa 6:2, 6:2 u drugom i trećem setu.

"Iznenađuje me da sportisti na ovom nivou ponekad imaju loše sposobnosti da prevaziđu poteškoće tokom meča", prokomentarisao je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: