Nova vest
Tenis

Nedelja, 26.01.2020.

03:03

Monfis: Izmislili ste da sam se povredio igrajući plejstejšn

Gael Monfis je izuzetno ljud na novinare jer su, kako je rekao, izmislili njegovu povredu šake.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Monfis: Izmislili ste da sam se povredio igrajući plejstejšn
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Francuz se plasirao u četvrto kolo Australijan Opena pobedom nad Ernestsom Gulbisom od 7:6 (2), 6:4, 6:3, ali je dobar deo obraćanja medijima posvetio pripadnicima sedme sile.

Reč je o priči koju su gotovo sve svetske agencije prenele, a u pitanju je situacija iz hotelske sobe kada je navodno udario rukom u naslonjač kreveta i povredio se dok je igrao video igricu.

Mislim da me neko nije dobro razumeo, sve je tako očigledno. Ovo je stvarno sramotno, da budem iskren sa vama, jer sam dobro. U drugoj sam nedelji, igram dobar tenis. Očigledno je da neko, ne znam tačno ko, nešto pokušava. Igrao sam ATP kup, bio sam i tamo u redu. Ovde sam trenirao mesec dana, osećao sam se zaista dobro“.

Nikad nisam rekao da sam povređen. I onda se povredim navodno, tako što sam igrao plejstejšn? Dajte, molim vas! Laka sam meta, dobro ime da se izmisli priča poput te“, rekao je Monfis.

Naredni meč igra sa Dominikom Timom.

Gotovo uvek me pobeđuje. Uvbek je nezgodan i napredovao je na tvrdim podlogama. Igra sjajno u ovom trenutku“, poručio je francuski teniser

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve