Nova vest
Tenis

Nedelja, 20.01.2019.

10:41

Cicipas u neverici: Besramna publika "pomogla" Federeru VIDEO

Na kraju prvog seta meča osmine finala Australijan opena između Rodžera Federera i Stefanosa Cicipasa viđen je jedan incident.

Izvor: LN

Autor: LN

Cicipas u neverici: Besramna publika
Foto: Getty Images

Federer i Cicipas igrali su odličan meč u kojem je prvi set otišao u taj-brejk. Posle nekoliko set lopti na obe strane Rodžer je došao do nove, na 12:11.

Poen je ušao u razmenu i Grk je imao blagu inicijativu. Poslao je jednu lopticu na liniju, kako su odlučile sudije, ali se neko iz publike veoma glasno prodrao "aut".

Taj uzvik besramnog navijača uticao je na Cicipasa, ali veoma moguće i na Federera. Švajcarac je odjednom preuzeo inicijativu u poenu i naterao Cicipasa na grešku, kojom je prvi set pripao braniocu titule.

Ostaje nejasno zašto glavi sudija meča Džejms Kjotavong nije prekinuo poen kada je čuo povik iz publike, s obzirom na važnost poena i sve ostale okolnosti, kao što bi ta primer bilo učinjeno da je nekome spao kačket, marama, ispala loptica iz džepa ili slično...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

179 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve