Nova vest
Tenis

Petak, 19.01.2018.

15:22

Ozi Open: B92 vas vodi kroz užareni Melburn

Kao i svake godine, odnosno za svaki od četiri najveća teniska turnira, na stranama b92.net/sport možete pronaći ekskluzivan sadržaj sa Australijan Opena.

Izvor:

Autor:

Ozi Open: B92 vas vodi kroz užareni Melburn
B92.net

Naš Nikola Đukić ponovo je otišao među koale i vombate, kako biste poslednje vesti sa Ozi Opena, gde temperatura dostiže i pedeseti podeok, mogli da saznate prvi.

Na našem specijalu, kao što smo vas i navikli, možete pronaći izveštaje sa svih mečeva u ženskoj i muškoj konkurenciji, u singl i dubl konkurenciji, pogledati rezultate ili 'kostur' žreba, ali i još mnogo toga.

Pre svega, u 'Nikolinom Slajsu' na dnevnoj bazi pronaći ćete rezime dana koji za nama, odnosno ono što na čeka narednog dana takmičenja u Melburnu parku, ali i ekskluzivne intervjue sa najboljim igračima sveta, bivšim zvezdama, analize, teme, razgovore sa vodećim svetskim analitičarima...

Nastavite da nas pratite i čitate, i ostanite sa nama u drugoj nedelji, kada nas očekuje vrhunac uzbuđenja, uz nadu da ćemo u narednu nedelju u velikom finalu ponovo gledati našeg Novaka Đokovića.

Vaš B92 sport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu