Nova vest
Tenis

Sreda, 17.01.2018.

21:00

Dan IV: Novak na diplomskom, Lajović i Troicki na popravnom

Četvrtog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u četvrtak, između ostalih, igra će i trojica srpskih tenisera.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan IV: Novak na diplomskom, Lajović i Troicki na popravnom
Foto: Getty images

Šestostruki osvajač Melburna Novak Đoković igra meč drugog kola protiv Francuza Gaela Monfisa. To će biti prvi pravi test za Srbina po povratku na teren posle šest meseci pauze.

Taj meč je treći na programu "Rod Lejver arene", na kome takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći duelom Ruskinje Marije Šarapove i Letonke Anastasije Sevastove.

Dušan Lajović igraće zajedno sa Damirom Džumhurom iz BiH meč prvog kola dublova protiv drugih nosilaca finsko-australijskog para Henrija Kontinena i Džona Pirsa. Taj meč je treći na programu terena broj 12.

Viktor Troicki će zajedno s Marijusom Kopilom iz Rumunije u prvom kolu igrati protiv 16. nosilaca američko-indijskog para Radživa Rama i Dividža Šarana. Meč je treći na programu terena broj 19.

U drugom meču noćnog programa Švajcarac Rodžer Federer igra protiv Jan-Lenarda Štrufa iz Nemačke.

Prva teniserka sveta Rumunka Simona Halep igra u drugom kolu protiv Kanadjanke Judžini Bušar, dok će Tomaš Berdih iz Češke igrati protiv Španca Giljerma Garsije Lopesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve