Nova vest
Atletika

Subota, 07.03.2015.

18:33

Ivana: Ovo nije kraj, idemo dalje

Srpska reprezentativka u skoku u dalje Ivana Španović izjavila je da je presrećna zbog osvojene zlatne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Ona je poručila da se neće zadržati na tom uspehu.

"Jako sam srećna zbog zlatne medalje i novog nacionalnog rekorda."

"Nadala sam se će daljina biti zaokružena i da ću baš na ovom takmičenje uspeti da oborim tu magičnu granicu od sedam metara, ali i ovim sam jako zadovoljna. Svakako ovde nije kraj, ovo je još samo jedna stepenica više u mojoj karijeri, idemo dalje da pomeramo granice", rekla je Španovićeva za sajt Atletskog saveza Srbije.

Ona je do zlatne medalje i državnog rekorda došla skokom od 6,98 metara, koji je ostvarila u trećoj seriji.

Drugo mesto zauzela je Sostene Mogenara-Tarum iz Nemcacke sa rezultatom 6.83 metara, dok je bronza pripala Rumunki Florentini Marincu, koja je skocila 6.79 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Suspendovan svetski šampion

Francuski atletičar Pjer-Ambroas Bos, svetski šampion 2017. godine u trci na 800 metara, dobio je jednogodišnju suspenziju zbog kršenja pravila o mestu boravišta između sptembra 2022. i juna 2023. godine.

Beta

13:55

1 d

U fokusu

Vidi sve