Izvor: Kurir

Sezona na Adi Ciganliji je počela 23. juna, a Beograđani koji su posetili kupalište prethodnih dana na društvenim mrežama dele utiske što se tiče ovogodišnjih cena.

Tako se u jednoj objavi na Tviteru pokrenula se polemika oko toga da su cene pića, hrane, kafe i ležaljki na Adi veće nego na moru.

Jedna korisnica požalila se na visoke cene gde navodi da ležaljka košta 1.000 dinara plus piće.

"Koktel je 600 dinara, a ulaz iza rampe 500 dinara. Vidimo se u Albaniji, jeftinije mi je tamo", poručila je ona u objavi i izazvala lavinu komentara.

"Pa, ne mora u Albaniji, svuda je jeftinije. Evo me u Rovinju, kako kažu jednom od najskupljih gradova u Hrvatskoj, ležaljka osam evra. Peškir svuda može da se spusti", stoji u jednom od komentara, dok je drugi korisnik dodao:

"Vratio sam se prošle nedelje iz Španije (Malaga) ležaljka je osam evra, kokteli od pet do deset zavisi gde sedneš."

Ipak, ostali korisnici su se osvrnuli i na cenu hrane.

"Ne zaboravi palačinku za poneti od 350 dinara i kafe od 500 dinara. Ručak tamo da i ne spominjem. Deset odlazaka do Ade ispadne kao pet dana na moru", glasi jedan od komentara, dok su mnogi bili saglasni sa tim da su cene na "beogradskom moru" paprene, dok su neki dodali i da je to bezobrazluk.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.