Crna Gora počinje zimsku sezonu 18. decembra

U Crnoj Gori zimska sezona počinje 18. decembra, sve pripreme su privedene kraju i ski centri su spremni za posetioce, izjavila je Nataša Pajović, pomoćnik izvršnog direktora Skijališta Crne Gore.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.12.2021.

18:58

Crna Gora počinje zimsku sezonu 18. decembra
Ilustracija/Foto:EPA/ GIAN EHRENZELLER

U Kolašinu i na Žabljaku su završene pripreme za zimsku sezonu.

U Kolašinu će za ovu sezonu biti spremna i žičara koja će povezati dva skijališta sa 45 kilometara skijaških staza, čime će to biti jedan od najkonkurentnijih zimskih centara u regionu.

Od ove godine na Ski centru Kolašin 1600 u ponudi će biti i traka za početnike.

Skijališta Crne Gore kontinuirano rade na svojoj promociji, pa se najviše gostiju očekuje iz zemlje i regiona, Albanije, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nataša Pajović takođe podseća da Skijališta imaju potpisane ugovore sa Skijalištima Srbije i Olimpiskim centrom Jahorina tako da svi kupci sezonskog ski pasa dobijaju vaučer za trodnevno skijanje u ovim centrima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: