Crna Gora na listi najboljih destinacija za svetske bogataše

Indijski “Biznis insajder“ dodelio je Crnoj Gori 15. mesto na listi 15 najatraktivnijih destinacija koje će ove godine posetiti najbogatiji ljudi sveta, piše Pobjeda.

Izvor: B92

Utorak, 19.03.2019.

13:06

Crna Gora na listi najboljih destinacija za svetske bogataše
foto: thinkstock

Crna Gora je u društvu sa Egiptom, Sejšelima, Japanom, Islandom, Butanom, Ruandom, Francuskom, Velikom Britanijom, Omanom…

Manje poznata od susedne Hrvatske i Grčke, Crna Gora ranije nije imala luksuzan smeštaj, osim lanca hotela Aman.

Sa novootvorenim hotelom Čedi Luštica Bay i najavom otvaranja prvog evropskog rizorta One & Only u sklopu Portonovi rizorta koji će početi rad ovog leta, Crna Gora se pozicionira na mapi elitnih turističkih destinacija, navodi list.

Nedavno je Forbs preporučio Crnu Goru Amerikancima koji vode računa o budžetu namenjenom za putovanja. Tako se turistička ponuda Crne Gore našla na dve različite top-liste za putovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

6 h

Podeli: