Belvi vas ovo leto vodi u Tolo i Lutraki po ceni već od 239€

Ukoliko se još niste odlučili gde ćete ove godine letovati Belvi Travel vam predlaže Tolo i Lutraki, po specijalnoj ponudi, 10 noćenja sa doručkom i prevoz već od 239€.

Izvor: B92

Utorak, 05.06.2018.

09:45

Belvi vas ovo leto vodi u Tolo i Lutraki po ceni već od 239€

Tolo - Nekada staro ribarsko selo, danas je prelepo živopisno turističko mesto sa peščanim plažama. Nalazi se na jugo-istočnom delu poluostrva Peloponez. Udaljen je 11 km od grada Nafplio i 151 km od Atine. Mesto ima puno barova i restorana i idealna je destinacija za sve one koji žele da uživaju u moru i suncu, kao i za one koji žele da istražuju arheološke predele Peloponeza.

Hotel AKTEON 2* Tolo, nalazi se na samoj plaži u centru mesta Tolo. Hotel sadrži recepciju sa lobby-jem, restoran, lift, sef na recepciji, wi-fi u lobby-ju. Sobe sadrže klima uređaj, TV, telefon, frižider, fen, kupatilo sa tuš kabinom i balkon. Uslugu je po izboru noćenje sa doručkom ili polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel (10 noćenja sa doručkom) + bus po ceni 299 €

Hotel THETIS 2* Tolo nalazi se u centru turističkog mesta Tolo. Okružen je prodavnicama, tavernama i kafeterijama. Udaljen je 200 m od peščane plaže. U sklopu hotela nalazi se bazen, sunčana terasa sa ležaljkama, suncobranima i pool barom, recepcija sa lobby-jem, restoran, lift, sef na recepciji. Sobe sadrže klima uređaj, TV, wi-fi internet (besplatno), frižider, fen, kupatilo sa tuš kabinom, balkon. Sobe imaju pogled na more, bazen, baštu ili brdo. Uslugu je po izboru noćenje sa doručkom ili polupansion.

SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel + avion po ceni 319€
SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel + autobus po ceni 259€

Hotel CORONIS 2* Tolo je smešten u centru mesta Tolo, na 20 metara od barova i prodavnica. Živopisni grad Nafplion, nalazi se na 10 km od hotela. Hotel sadrži recepciju sa lobby-jem, TV salu, restoran, beslatan wi-fi na recepciji, sef na recepciji. Sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, TV, frižider, balkon, wi-fi. Usluga je noćenje sa doručkom.

SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel (10 noćenja sa doručkom) + avion po ceni 299€
SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel (10 noćenja sa doručkom) + bus po ceni 239€
LUTRAKI jedan od najlepših grčkih primorskih turističkih gradova. Smešten je u Korintskom zalivu u podnožju planine Gerania, na mestu koje povezuje Atiku i Peloponez. Udaljen je 4 km od Korintskog kanala i oko 80 km od Atine.

Hotel EXCELSIOR 3* Lutraki smešten je u samom centru živopisnog mesta Lutraki, na malom trgu, 50 metara od plaže. Hotel nudi udobne sobe i prijatnu atmosferu. Hotel je okružen restoranima, marketima, kafeterijama… Hotel sadrži recepciju sa lobby-jem, salu za doručak, lift, sef na recepciji. Sobe su opremljene sa klima uređajem, TV-om, Wi Fi internetom, mini frižiderom, fenom, kupatilom i balkonom. Usluga je noćenje sa doručkom.

SPECIJALNA PONUDA: 20. jun, hotel (10 noćenja sa doručkom) + avion po ceni 329€

Preporučujemo hotele u Lutrakiju:

HOTEL MANTAS SEA SIDE BOUTIQUE 3* u centru Lutrakija 20 metara od plaže, na gradskoj promenadi - šetalištu uz more. Hotel sadrži salu za doručak, kafeteriju „roof garden“ na krovu hotela. Ležaljke i suncobani na hotelskom delu plaže - besplatni za goste. Hotelska kafeterija se nalazi na gradskoj promenadi. Sobe su komforne klimatizovane standardne sobe, usluga u hotelu je polupansion doručak i večera - buffet servis (samoposluživanje)

Hotel ACHILLION 3* se nalazi u centru na samom šetalištu uz plažu. Renoviran u potpunosti 2016 g. Udaljen 20 m od šljunkovite plaže, suncobrani i ležaljke za goste hotela se ne naplaćuju. Sobe su renovirane, opremljene klima uređajem, usluga je polupansion doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje)

Hotel MANTAS 4* se nalazi u centru Lutrakija, udaljen samo 80m hotelskog dela plaže sa ležaljkama i suncobranima - besplatnim za hotelske goste. Hotel sadrži bazen na krovu hotela „roof garden“ sa pool barom, sobe komforne klimatizovane standardne sobe, mini frižider, kupatilo, prostrani balkon. Usluga je polupansion doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: