Izvor: B92

Želite da provedete letovanje 2021 na jednoj od prelepih, peščanih plaža na Crvenom moru? Oduvek ste želeli da posetite čuvene egipatske piramide? Ili se radujete ronjenju, safariju i drugim izletima u Egiptu?

Ako je vaš odgovor da – onda je vreme da počnete da se pakujete, jer sa agencijom Barcino Tours možete da letujete u Hurgadi već od 12. juna po last minute cenama! Izaberite hotel po želji za period 12.06-23.06. i dobićete popust 50€ po osobi! Dok vas za kasnije termine očekuje 7% popusta za uplate u celosti.

Egipat, kao jednu od najstarijih civilizacija, krasi bogata istorija koja se prepliće sa čudesnim podvodnim svetom Crvenog mora, izletima za pamćenje, peščanim plažama, kao i velikim brojem luksuznih rizorta. Sve ovo, i još mnogo toga, možete iskusiti u Hurgadi. Zbog svega što nudi svojim turistima, Hurgada je zasluženo jedna od najpopularnijih destinacija za leto 2021!

Foto: Promo

Za nezaboravan porodični odmor, Barcino Tours izdvaja Long Beach hotel 4*. U pitanju je hotel koji ćete vi i vaša deca obožavati, jer, pored perfektne all inclusive usluge, ima Aqua park i svoju peščanu i prostranu plažu sa postepenim ulaskom u vodu. Pored ležaljki i suncobrana koji su besplatni za goste hotela, dobijate i gratis smeštaj za dvoje dece. Ugodite sebi i vašoj porodici letovanjem po ceni već od 570€ po osobi!

Ukoliko na odmor idete u paru ili sa društvom, preporučujemo vam da boravite u starom delu grada, u čuvenoj Sakali koja je centar dešavanja. Ovde se posebno ističe Sheraton ulica, glavna ulica Sakale, u kojoj se nalaze brojni kafići, restorani, prelepe peščane plaže i mnogi hoteli. Naša preporuka je Bella Vista hotel 4* gde, pored odlične lokacije i peščane plaže, možete uživati pored bazena, na prostranoj terasi za opuštanje i all inclusive usluzi. Sve ovo dobijate po ceni već od 499€ po osobi.

Foto: Promo

Novi deo Hurgade ili Promenada, poznatiji kao Memša, odiše luksuzom, dugim popločanim šetalištem i brojnim poznatim radnjama, hotelima, restoranima i barovima. U ovom delu, za vas izdvajamo hotele Swiss Inn Hurghada 5* (ex Hilton Resort) i Steigenberger Pure Lifestyle 5*. Oba hotela su ocenjena maksimalnim brojem zvezdica zato što nude vrhunsku all inclusive uslugu. Ipak, za nijansu je luksuzniji Steigenberger Pure Lifestyle. Uređen je prema svetskim standardima i svojom uslugom doprineće da maksimalno uživate svim čulima. S obzirom i da je Adult only hotel, odličan je izbor za vaš medeni mesec i druga romantična putovanja. U Swiss Inn hotelu možete letovati po ceni od 620€ po osobi, dok je u Steigenberger Pure Lifestyle cena po osobi od 1195€.

Foto: Promo

Ovo leto iskoristite za uživanje u Egiptu po last minute cenama! U slučaju da ste bili u Hurgadi, razmislite o Šarm el Šeik destinaciji. Saznajte o ponudama i akcijama za leto 2021 pozivom na brojeve telefona ili zapratite Barcino Tours na Instagram i Facebook profilu!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.