Muškarci, da li se depilirate?

Brijanje, čupanje dlačica i depilacija intimne zone polako postaju i muška svakodnevica.

Život

Izvor: 24sata.hr

Četvrtak, 09.10.2014.

08:45

Default images

Foto: Allan Foster / Flickr.com

Svaki šesti muškarac od 16. do 24. godine redovno uklanja dlačice s tela, utvrdila je britanska firma Mintel. Ovom trendu nisu odoleli ni stariji muškarci koji uzore vide u Dejvidu Bekamu, Kristijanu Ronaldu i Tomu Kruzu.

Oko 12 odsto pripadnika jačeg pola depilira pazuhe i leđa, šest odsto uklanja dlačice sa zadnjice, pet s ruku, a četiri odsto depilira noge.

Svaki peti muškarac misli da se od njega očekuje da ukloni dlačice s grudi, a 29 odsto je barem jednom depiliralo intimno područje, potvrdila je studija.

- Polovina muškaraca oseća veći pritisak zbog izgleda nego ranije. Moderan muškarac tako pazi na svoj izgled, a uzore vidi na malim ekranima i naslovnicama časopisa – ističu iz Mintela.

Da li vi depilirate celo telo?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: