Ova slika nastala je pre dve nedelje, nije šala FOTO

Život

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2023.

15:13

Default images

Iako je kralj popa Majkl Džekson preminuo 2009. godine, na Instagramu se pojavila fotografija koja je šokirala mnoge njegove fanove.
Iako u prvi mah izgleda kao da se Majkl Džekson slika sa telefonom u ruci, to nije on. U pitanju je čovek po imenju Fabio Džekson koji neodoljivo podseća na pokojnog pevača.

Zbog velike sličnosti sa Džeksonom, Fabija na TikToku prati neverovatnih 11 miliona ljudi, ali i ima i mnogo onih koji ga kritikuju. On kaže kako ima problem s kožom, bolest zvanu vitiligo (gubitak pigmenta), a istu je bolest imao i Majkl.

Fabio se neretko slika i peva kao Majkl i kači na svoje društvene mreže, zbog čega dobija veliki broj lakova, a vi sami zaključite kolika je sličnost između njega i pokojnog pevača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: