Đokovići "zagrmeli" uz porodičnu himnu VIDEO

Porodica Đoković dobila je najlepšu moguću vest u toku dana, pošto je najmlađi od trojice braće Đorđe Đoković postao otac, nakon što se njegova supruga Saška Veselinov porodila i na svet donela dečaka Aleksandra.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2023.

17:13

Đokovići
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Odmah nakon što su saznali radosne vesti, u restoranu Novak na Novom Beogradu okupili su se članovi porodice Đoković.

Na proslavu je stigao i Novak Đoković, tu je i brat Marko, ali i roditelji Srđan i Dijana.

Interesantno je da su Novak i Marko imali posebno dizajnirane majice sa siluetom svog oca Srđana, koji diže tri prsta, uz natpis "Kosi tata, kosim ja", što je izvučeno iz čuvenog snimka u Australiji, kada je Srđan slavio Novakovu titulu na terasi hotela upravo uz ovu pesmu Dobrivoja Topalovića, koja je preko noći postala hit.

I sada je Srđan bio posebno veseo, a dve numere su ga posebno razgalile, to je pesma "Jedna zemlja, jedan tim", što je nezvanična himna porodice Đoković, koja se pušta na svim slavljima. Sada je na repertoaru bio i novi hit "Kosi tata, kosim ja", a Srđan je u jednom momentu u ruci imao kosu, a sve zbog čuvenog hita "Kosi tata, kosim ja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: