Na ovo se čekalo: Bred Pit odgovorio na optužbe Anđeline Džoli

Nedugo nakon što su u javnost isplivali detalji prijave Anđeline Džoli protiv Breda Pita u kojoj ga je optužila za zlostavljanje nje i dece, kao i davljenje jedno od dece, reagovao je i slavni glumac.

Život

Izvor: B92

Petak, 07.10.2022.

14:02

Na ovo se čekalo: Bred Pit odgovorio na optužbe Anđeline Džoli
Foto: EPA-EFE/ FRANCK ROBICHON

U saopštenju poslatom CNN-u Pitovi predstavnici opovrgnuli su ove tvrdnje te ih nazvali "potpuno neistinitima". Podsećamo, bivši par spori se oko francuske vinarije, a Džoli je istovremeno podnela nove optužbe protiv glumca.

The New York Times objavio je dokumente u kojima Anđelinini advokati tvrde da su se Bred i Anđelina žestoko sukobili na letu u privanom avionu 2016. godine.

Prema dokumentaciji, Džoli navodi da je Pit "davio jedno od dece, a drugo udario u lice" i "zgrabio Džoli za glavu i tresao je". Pit je takođe optužen da je "polivao pivom svoju suprugu" i "pivom i crnim vinom decu".

U dokumentima se navodi i da je Džoli rekla agentima FBI-a da ju je Pit "zgrabio za glavu", "tresao", "gurnuo u zid kupatila" i više puta šakom udario deo aviona.

Džoli je navela da je Pit tokom leta konzumirao alkoholna pića, a nakon što je avion sleteo, šteta u njemu je navodno iznosila 25 hiljada dolara.

Nakon istrage o incidentu optužbe nisu podignute "zbog nekoliko činilaca". Uz to, podaci do kojih su došli drugi mediji kažu da se ispad dogodio 90 minuta nakon leta između Francuske i Los Anđelesa 14. septembra 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: