"Vreme je da organizujem sahranu": Bivši svetski prvak podelio strašne vesti

Bivši svetski i evropski prvak u disciplini skok sa motkom Tom Lobinger objavio je da je njegova borba sa leukemijom izgubljena i da su mu lekari rekli da će uskoro umreti.

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2022.

10:19

Default images

Tim Lobinger, jedan od najpoznatijih nemačkih atletičara 21. veka se sa leukemijom bori od 2017. godine, a nažalost izgleda da više ništa ne može da se učini.

"Za mene više nema spasa, moj rak je previše agresivan. U februaru su mi doktori rekli da je smrt blizu. Trebalo bi da se dogovorimo i da se pozabavim svojom sahranom i sve organizujem. Da se oprostim od svojih najmilijih. Razgovor sa decom je bio jako težak, znaju koliko mi je loše", rekao je 50-godišnji Lobinger za nemački list Bild.

Lobinger je uspeo da pobedi rak, ali mu se on nažalost vratio 2020. godine.

Celu ovu godinu je proveo u bolnici.

"To nije pravi život. Život vredan življenja odvija se napolju. Uvek postoje načini da se stekne snaga i ne izgubi nada. Vredi se boriti za svaki dan koji živim i koji mogu da provedem sa svojom porodicom", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: