Gradonačelnik Venecije besan zbog snimka koji je izašao u javnost: "Ovde vidimo dva idiota" VIDEO

Venecija je obično poznata po velikom kanalu na kojem se uglavnom viđaju brodići i zaljubljeni parovi koji se voze, no sada je taj prizor poremetila jedna ne baš svakidašnja situacija.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2022.

20:30

Gradonačelnik Venecije besan zbog snimka koji je izašao u javnost:
Foto:Shutterstock/Jaro68

Snimak surfovanja velikim kanalom Venecije nije baš naišao na pozitivne reakcije, kako javnosti, tako i gradonačelnika Luiđija Brunjara. Naime, dva surfera su probala da se zabave na malo drugačiji način i to snimili.

"Ovde vidimo dva idiota koji ismevaju naš grad. Apelujem na sve da nam pomognu da ih identifikujemo i kaznimo", naveo je gradonačelnik Luiđi Brunjaro na Tviteru.

Na snimku se vide dva mladića kako surfuju u velikom kanalu i izbegavaju gondole i čamce, a gradonačelnik je kao nagradu za informacije ponudio večeru.

Sporni snimak je prvo postavljen na Instagram, uz prateću muziku Bič bojsa "Surfin’USA" na grupi "Venecija nije Diznilend", a ta stranica se inače trudi da turistima ukaže na pravila ponašanja u gradu koja je neophodno poštovati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: