Fanovi razočarani: Navijaju za vezu Džonija Depa i njegove prelepe advokatice – ali postoji problem

Zvezda suđenja između Džonija Depa i Amber Herd nije nijedno od njih dvoje, nego prelepa advokatica slavnog glumca koja žestoko nastupa prema njegovoj bivšoj supruzi i želi da dokaže da je Amber Herd izmislila da ju je Dep fizički i seksualno zlostavljao.

Život

Izvor: B92

Petak, 20.05.2022.

10:18

Fanovi razočarani: Navijaju za vezu Džonija Depa i njegove prelepe advokatice – ali postoji problem
Foto: Profimedia

Tamnokosa Kamila Vaskez jedno je od najčešće spominjanih imena kada je reč o suđenju veka, a zbog nežnih zagrljaja koje je znala da uputi svom klijentu, obožavatelji su počeli da navijaju za to da njih dvoje završe u ljubavnoj vezi. No izgleda da od toga nema ništa.

Kako pišu strani mediji, 37-godišnja Kamila je u srećnoj vezi nekoliko meseci i to s jednim britanskim preduzetnikom koji se bavi nekretninama. Pitanja o privatnom odnosu s Depom nije htela da komentariše, ali je obećala da će prokomentirati slučaj kada sud donese presudu.

Kamila Vaskez na suđenju "ubija" pitanjima. Amber Herd je u više navrata potpuno izbacila iz takta. Ona je oštra, direktna i koncentrisana, a ekipa na internetu piše da odavno nisu videli da se neko toliko bori za svog klijenta i za pravdu. Lepa Kamila privukla je pažnju i svojim izgledom, ali i s nekoliko nežnih zagrljaja sa svojim klijentom Depom. Zbog toga su mnogi počeli da sumnjaju da su se Dep i Kamila Vaskez zbližili i zaljubili tokom suđenja.

Inače, Kamila Vaskez je pravnica u kompaniji Braun Radnik (Brown Rudnick). Prema njenoj biografiji na njihovoj veb-stranici, ona je saradnica iz okruga Orandž u Kaliforniji koja radi u njihovoj grupi za sudske sporove i arbitražu.

"Njena trenutna praksa usmerena je na tužbe za klevetu na strani tužitelja, s dodatnim iskustvom u sporovima oko ugovora, poslovnim deliktima i tužbama vezanim uz zapošljavanje", stoji u biografiji.
@virginiassound Camille destroyed her 😂💕 #foryou #viral #jonnydepp #amberheard #camillevasquez ♬ original sound - Ginny

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: