Ćerka najbogatije Srpkinje otvorila vrata doma vrednog 134 miliona evra VIDEO

Petra Eklston pokazala je široj javnosti enterijer svoje luksuzne kuće "Sloun haus" u Londonu, koja trenutno važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

14:18

Default images

Ćerka najbogatije Srpkinje Slavice Eklston i Bernija Eklstona, 32-godišnja Petra otvorila je vrata svog doma u Londonu.

Ova luksuzna kuća mogla bi uskoro da se nađe i na tržištu, i to za vrtoglavu cenu od 134 miliona evra.

Kuća poznata pod nazivom "Sloun haus" izgrađena je krajem 18. veka i važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici, a Petra je sada na Instagramu svima pokazala i kako izgleda luksuzni enterijer njenog bogatog doma.

"Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uveravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome", napisala je Petra uz objavljeni video-snimak, a u kuću je pustila i novinare časopisa "Architectural Digest" za koji je dala intervju.
Petra i njen bivši suprug Džejms Stant kupili su kuću 2010. godine i pet godina joj je bilo potrebno da je uredi onako kako je to sama zamislila.

"Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole kako bismo na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah", otkrila je.

Petra je u njoj provela i karantin zbog koronavirusa, zajedno s decom i svojim verenikom Semom Palmerom s kojim rado posećuje i rodnu zemlju svoje majke.

Međutim, njihov dom trenutno se nalazi u Brentvudu u Los Anđelesu, pa razmišljaju o prodaji ovog bajkovitog britanskog imanja sa čak 14 spavaćih soba.

Petra je "Sloun haus" kupila po ceni od 80 miliona, za obnovu je uložila 34, a prodaće je za 134 miliona evra. Izgleda da je od roditelja, nasledila i istančan smisao za biznis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

176 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: