Život

Petak, 02.07.2021.

09:37

Da li se raspada kula od karata?

"Bessemer Trust", firma za finansijski menadžment imenovana za konzervatora u finansijskim poslovima Britni Spirs, zatražila je da bude povučena iz te uloge.

Izvor: B92

Da li se raspada kula od karata?
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Nakon eksplozivnog svedočenja 39-godišnjakinje prošlog meseca, firma, koja je imenovana da nadgleda njene finansijske poslove zajedno sa njenim ocem Džejmijem Spirsom, podnela je sudske dokumente kako bi se povukla iz ove konzervatorske prakse.

U sudskom saslušanju, pevačica je rekla sudiji da želi da se starateljstvo okonča, opisujući ovakav aranžman kao "nasilnički" i tvrdeći da je pod ograničenjima koja uključuju zabranu rađanja dece i venčanja.

Britni Spirs nije uspela: Sud odlučio - otac ostaje staratelj

"Bessemer Trust" iz Kalifornije nakon njenog svedočenja traži da se povuče - i to po hitnom postupku.

Firma je navela "promenjene okolnosti", rekavši da je Britnino svedočenje jasno stavilo do znanja da ona ne pristaje da njen otac bude njen staratelj.
Foto: Profimedia
"Međutim, kao rezultat svedočenja na saslušanju 23. juna, podnositeljka predstavke postala je svesna da se štićenica protivi nastavku njenog konzervatorskog mandata i želi da prekine konzervatorski rad", navodi se u dokumentu.

Britni: "Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da"; fanovi upali u sud

"Podnosilac predstavke je čuo štićenicu i poštuje njene želje", dodaje se.

Sud je kompaniju na tu ulogu imenovao u novembru, ali najnoviji zakonski podnesak otkrio je da čeka dodatne papire pre nego što je mogla da deluje u njeno ime - koji je podnet tek ove nedelje.

Posle zahteva firme, Džejmi će ostati kao jedini staratelj, sa Džodi Montgomeri, negovateljicom pevačice.

Podsetimo, Britni se putem video-snimka obratila sudu 23. juna, a prilikom saslušanja nazvala je "zlostavljanjem" sve što joj se dešava, a oca je kritikovala jer zbog njega ne može da se uda i da dobije bebu. Ovo je bio prvi put da Britni javno istupa od 2008. godine, kada je doživela nervni slom, i kada je prvi put lišena radne sposobnosti i stavljena pod starateljstvo njenog oca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: