Život

Ponedeljak, 31.05.2021.

09:16

Nastup Uraganki je mogao da bude potpuno drugačiji VIDEO

Iako su završile na 15. mestu na Evroviziji ove godine, grupa Hurricane je oduševila publiku svojim energičnim nastupom - ali sada se saznaje da je izvođenje pesme "Loco Loco" ove godine u Roterdamu moglo da izgleda potpuno drugačije.

Izvor: B92

Nastup Uraganki je mogao da bude potpuno drugačiji VIDEO
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Na Evroviziji, koja je nedavno održana u Holandiji, predstavnice Srbije, devojke iz grupe "Hurricane", zauzele su 15. mesto u finalu, a sada su objavljeni "rezervni videi" koje su sve zemlje učesnice snimile, a koji su planirani da budu emitovani u slučaju da neka delegacija nije mogla da se pojavi na velikoj sceni u Roterdamu.

Na ovaj korak su se organizatori odlučili zbog pandemije koronavirusa i neizvesnosti koja već dugo vlada u svetu, a među snimcima našao se i onaj od naših devojaka.

Uraganke za B92.net: "Svako ima pravo na svoje mišljenje i ukus"

One su se, na iznenađenje mnogih, odlučile na potpuno drugačiji nastup u samom takmičenju, pa su tako promenile frizure, koreografije, rekvizite koje su koristile tokom nastupa i mnogo što šta drugo, o čemu se naširoko priča na društvenim mrežama.

Cure iz "Hurricane" su u finalu nastupale osme po redu, a prema poenima publike bile su devetoplasirane.

Kako vam se dopada ovaj nastup? Da li mislite da je bolji ili gori? Pišite nam u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: