Politika 0

02.06.2024.

19:25

Brnabić odbrusila opoziciji, pa postavila pitanje od "milion dolara": "Šta su paralelni birački spiskovi?"

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić oglasila se nakon objave Mirana Pogačara, profesionalnog demonstranta iz Đilasove opozicije koji je podelio snimak iz kol centra u Novom Sadu.

Izvor: Novosti

Brnabić odbrusila opoziciji, pa postavila pitanje od "milion dolara": "Šta su paralelni birački spiskovi?"
Foto: M.M./ATAImages

Podeli:

"Da, i? Imamo pozivni centar. Imamo članove koji, na dan izbora, pozivaju druge članove i simpatizere, članove porodice, komšije i prijatelje da ih zamolimo da izađu na izbore i glasaju. Imamo stranku koja ima jaku infrastrukturu i koja je dobro organizovana. U čemu je problem? Očigledno u tome što, umesto da sede u svojim pozivnim centrima i rade, oni sede u našim i čude se zašto stranke imaju pozivne centre. Verovali ili ne, neki od lidera opozicije sede u jednom našem pozivnom centru u Beogradu već tri sata i ne deluje kao da imaju bilo šta drugo pametnije da rade", napisala je Brnabićeva na svom zvaničnom Iks nalogu.

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić je na svojoj mreži Iks, postavila "pitanje od milion dolara: Šta su paralelni birački spiskovi?"

"Osim što su Šolakovi mediji osmislili ovu frazu kako bi podigli tenzije u društvu, a opozicija kako bi opravdala svoju lenjost i bezidejnost, šta je to "paralelni birački spisak" i čemu bi uopšte služio?!? Mi u SNS Beograd
 imamo spisak naših članova, članova naših koalicionih partnera, naših sigurnih glasova, sigurnih glasova naših koalicionih partnera, članova porodice i prijatelja naših članova i simpatizera, kao i koalicionih partnera - te spiskove imaju ljudi u našim pozivnim centrima. Oni pozivaju ljude da ih zamole da glasaju i proveravaju da li su glasali. To su ti spiskovi. Ceo dan opozicija kao mahnita juri spiskove naših glasača?!? Šta vam je??

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Podignuti F-16: Zelenski je spasen?

Generalni sekretar SAD Entoni Blinken izjavio je danas da je slanje odbrambenih sistema Ukrajini, poput sistema ''Patriot'' i drugih, ključno za odbranu infrastrukture i ukrajinskog naroda, kao i snaga.

16:13

10.7.2024.

1 d

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: