Maradonina poslednja poruka

Argentinska TV emsija "Secretos Verdaderos" objavila je poslednju poruku koju je Dijego Maradona poslao.

Život

Izvor: B92, football-italia.net

Sreda, 02.12.2020.

14:35

Maradonina poslednja poruka
Foto: GettyImages/Marcelo Endelli

Dijego je preminuo 25. novembra u 61. godini, a i dalje se priča o njegovim poslednjim danima. Mnogo je još nerešenih stvari.

Argentinska emisija došla je u posed poslednje poruke koju je Maradona poslao. Radi se o glasovnoj poruci na mreži "Whattsapp". Maradona je poslednju poruku poslao dečku njegove bivše devojke Veronike.

Radi se o Mariju Baudriju, očuhu Dijegovog vanbračnog sina Dijega Fer Veronika ima starateljstvo nad njegovim sedmogodišnjim sinom Dijegitom.

"Zdravo, Mario. Ovde Dijego. Znam da će ti ovo zvučati neverovatno, ali Vero i ja smo u dobrim odnosima i rekla mi je da ste zajedno. Čuvaj je i posebno čuvaj mog anđela Dijegita. Gledaj, ja imam puno dece, ali on je poseban"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: