Uvek je isticala da živi zdravim i aktivnim životom, a sada je otkrila "male tajne"

Džesika Alba već dugo je poznata po tome što vodi zdrav život i javno govori o tome kako praktično pristupa svom zdravlju.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.08.2019.

12:39

Uvek je isticala da živi zdravim i aktivnim životom, a sada je otkrila
Foto: Gettyimages/Rich Polk

Ona redovno vežba i započinje svaki dan na najbolji mogući način. Kada je reč je o vežbanju ona ne preteruje, zdravo se hrani, ali daje sebi i oduška da se malo počasti. Sada, ona ima nekoliko saveta za sve koji žele da žive zdravijim životom.

Započnite vaš dan smutijem

Glumica je izjavila da ona i njena deca najviše vole da započnu dan uz smuti kao doručak. Dodaje bademovo ulje kako bi obezbedila dovoljno masti i nakon toga voli da pije kokosovu vodu.

Ne kažnjavajte sebe

Džesika priznaje da s vremena na vreme udovolji svojim žudnjama za hranom. Kada se oseti loše ona se malo počasti, jer ne želi da kažnjava sebe hranom u tom smislu.

Sami spremajte vaše obroke

To je najlakši način da znate šta jedete. Leti imate priliku da kupite sveže voće i povrće, pa iskoristite to da se zdravo hranite.

Držite se organske hrane

Najzdravija je organska hrana, ali je ona malo i skuplja. Ukoliko možete, zasadite neko povrće kod kuće i tako ćete uštedeti.

Grickajte kokice

Glumica je veliki fan ovih hrskavih grickalica. Ona ih jede skoro svaki dan i sprema ih sa himalajskom soli i uljem kokosa.

Hidratacija na prvom mestu

Voda je krucijalna za održanje zdravlja i da možete da preživite. Voda je po njenim rečima ključna za zdravlje, ali i za blistavu kožu i kosu, kao i energiju.

Nađite partnera za vežbanje i držite se rastegljivih traka

Njen Instagram je pun fotografija sa treninga, a obožava da ide na grupne treninge i da vežba sa prijateljima. Trake za vežbanje su odlične za treninge sa svojom težinom i za razvoj mišića.

Šetajte i slušajte dobru muziku

Hodanje može da vam pomogne da se oslobodite viška kilograma i rešite se celulita. Odlično je i za cirkulaciju, a ako uz to ukombinujete i dobru muziku, onda ste na velikom dobitku.

Probajte jogu i ples

Džesika voli da ide na jogu i da kombinuje različite vrste treninga. Ono po čemu je pamtimo jeste i uloga u filmu "Medena" gde je pokazala svoje plesne sposobnosti. Zato ni ne čudi što je jedan od njenih predloga i bavljenje plesom.

Vežbajte zadnjicu i trčite

Mišić gluteusa je veliki mišić koji je često zanemarivan kada je naš način života u pitanju jer mnogo sedimo, piše Womanshealthmag. Zato je važno pokrenuti ove mišiće vežbanjem, a za to može da bude jedna od najboljih vežbi upravo trčanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: