Kejt i Vilijam pokazali svetu malog princa / FOTO

Britanska vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam pokazali su danas javnosti svoje treće dete, petog u redu za britanski presto i šestog praunuka kraljice Elizabete Druge.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2018.

19:30

Kejt i Vilijam pokazali svetu malog princa / FOTO
Foto: Tanjug / Dominic Lipinski/PA via AP

Kejt Midlton danas je rodila dečaka teškog 3,8 kilograma, navodi se u saopštenju britanske Kensingtonske palate i dodaje da je princ Vilijam prisustvovao rođenju svog sina. Nova kraljevska beba rođena je u 11.01, a majka i dečak se osećaju dobro, dodaje se u saopštenju.
Foto: EPA-EFE / Andy Rain
Kejt Midlton je primljena jutros u bolnicu u Londonu kako bi rodila treće dete, saopštila je britanska Kensingtonska palata. Tridesetšestogodišnja vojvotkinja je kolima dovezena do krila Lindo bolnice Sent Meri u centru Londona.
Foto: EPA-EFE / Andy Rain
Vilijam i Kejt su se venčali 2011. i imaju još dvoje dece, princa Džordža starog četiri godine i princezu Šarlot koja će idućeg meseca napuniti tri godine. Oboje dece rođeno je u istoj bolnici, kao što su i princ Vilijam i njegov mlađi brat princ Hari.
Foto: EPA-EFE / Andy Rain
Princeza Kejt je obavila svoju poslednju zvaničnu obavezu 22. marta pre nego što je uzela porodiljsko odsustvo. Televizijske ekipe, novinari i obožavatelji kraljevske porodice postavili su se ispred bolnice za "praćenje kraljevske bebe" još od početka aprila u očekivanju novog člana, pošto nije ranije objavljen očekivan termin za rođenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: