Život

Četvrtak, 31.08.2017.

15:55

Vatrogasac otkrio poslednje reči princeze Dajane

Havijer Gurmelon, vatrogasac koji je pritekao u pomoć princezi Dajani, otkrio je njene poslednje reči.

Izvor: B92

Vatrogasac otkrio poslednje reči princeze Dajane
foto: getty

Havijer, inače otac dvoje dece, bio je gost jednog jutarnjeg programa povodom dvadesetogodišnjice smrti princeze Dajane.

On je opisao kako je izgledala tragična nesreća, ali i da je Dajana bila pri svesti.

"Kako sam svetu saopštila vest o Dajaninoj smrti..."

“Niko nije znao da je to ona, niko je nije prepoznao. Dok sam prilazio, jedna plavuša je sedela u kolima. Povratila je svest, pogledala me i rekla – ’O, moj Bože. Šta se dogodilo?’“, ispričao je i dodao da je bila vrlo uznemirena.

“Pokušavao sam da je smirim i kažem joj da ćemo se mi pobrinuti za nju, a onda je opet pala u komu. Izvukli smo je iz automobila i stavili na nosila. U tom trenutku je doktor rekao da je dobila srčani udar, pokušali smo reanimaciju i nakon 20 sekundi je ponovo došla svesti.“

Ni dve decenije nisu ublažile tragediju: Princeza Dajana predosetila svoju smrt

Vatrogasac je otkrio i da nikoga nije bilo oko automobila kada su stigli.

Pogledajte prilog televizije B92 o princezi koja svojim interesantnim životom i željom da se ne uklopi u ustaljena pravila i danas intrigira svet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Svet

Rusija objavila: Britanci digli uzbunu

Ruski istraživački brodovi, kojima upravlja Ruska agencija za otkrivanje mineralnih rezervi za komercijalnu eksploataciju (Rosgeo), pronašli su stotine milijardi barela rezervi nafte i gasa na Antarktiku u oblastima na koje polaže pravo Velika Britanija.

13:25

24.5.2024.

1 d

Podeli: