Majkl Mur u bolnici

Američki reditelj Majkl Mur smešten je u bolnicu zbog upale pluća i sada se oseća bolje.

Život

Izvor: B92

Subota, 06.02.2016.

15:45

Majkl Mur u bolnici
Foto: Gettyimages

Pošto se Mur razobleo, prekinuta je promocija njegovog dokumentarnog filma "Where to Invade Next". "Recimo da je sve bilo jako loše u nedelju. Ali zahvaljujući dobrim lekarima, dobroj hrani i novom sistemu zdravstvenog osiguranja, sada mi je mnogo bolje" , napisao je Mur juče na svom Fejsbuik nalogu.

On je dodao da se razboleo zbog napora tokom promocije svog filma, a dodatno se umorio jer se u nekoliko navrata pojavio u medijaima i na skupovima, kako bi podržao demokratskog kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Bernija Sandersa.

Majkl Mur je poznati američki reditelj i aktivista. Proslavio se filmovima "Bowling for Columbine" iz 2002. godine i "Fahrenheit 9/11", o terorističkim napadima u Njujorku 11. septembra 2001. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: