Brak: 4 stvari koje muškarci nikako ne smeju da prestanu da rade

Uzimam - reč koja među zvanicama na svadbi izaziva suze ujedno je i reč koja kod nekih muškaraca zna da izazove lenjost.

Izvor: Index.hr

Subota, 11.10.2014.

08:30

Default images

Mnoge su se žene susrele s tim fenomenom - jednom kada uđu u brak, muškarci prestaju da budu romantični, pažljivi, prisutni… Iako vas žena neće terati da pokupite baš svaku svoju čarapu s poda, ali ovo su stvari koje nikako ne smete da prestanete da radite u braku.

Držite izabranicu vašeg srca za ruku

Znate one stare parove koje tu i tamo viđate na ulici i svaki put uzdahnete, jer se nakon toliko godina drže za ruku? To želi i vaša draga.

Zavodite je

Kao i na početku kada niste bili sigurni hoćete li uspeti da je osvojite pa ste se trudili. Cveće. Pozivi. Romantični gestovi. I to je nešto što žena i dalje želi, pa čak i u braku.

Planirajte romantična putovanja

Nije da ne vole da sede sa vama na kauču i gledaju televiziju, ali žene vole i romantična putovanja, jednako kao i na početku veze.

Skupljajte vaše čarape

Možda je rekla da to neće tražiti od vas, ali naravno da hoće. Niste oženili vašu majku - prljave čarape idu u korpu namenjenu prljavom vešu, a ne na pod.

Foto: Image courtesy of Ambro at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: