Sofija Loren napunila 80 godina

Italijanska filmska legenda Sofija Loren svečano je u Meksiku otvorila izložbu svojih ličnih predmeta, uključujući haljine, torbice i Oskara, povodom svog 80. rođendana.

Izvor: B92

Subota, 20.09.2014.

19:30

Default images

Izložba, koja uključuje i nakit, štikle i portrete, postavljena je u Sumaja muzeju meksičkog milijardera Karlosa Slima i za javnost će biti otvorena 22. septembra.

"Ovo nije proslava prošlosti već prolog divnog života koji mi je mnogo toga pruzio", rekla je Loren novinarima.

Posetioci izložbe "Sofija Loren: Juče, danas i sutra" imaće priliku da bace pogled na privatni i poslovni život zvezde i pogledaju orignalna scenarija ali i klipove iz njenih filmova gde je igrala sa Marčelom Mastrojanijem, Kerijem Grantom i Marlonom Brandom.

Glumica je rekla da joj je Oskar koji je 1960. dobila za ulogu u drami "Dve žene" najomiljeniji predmet na izložbi, prenosi AFP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: