Uhapšen osumnjičeni za paljenje lokala Bake Praseta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Odeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, podneće krivičnu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je bacio molotovljev koktel na lokal jutjubera Bake Praseta i time izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2023.

09:57

Uhapšen osumnjičeni za paljenje lokala Bake Praseta
Foto: Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

On se sumnjiči da je 16. januara ove godine u noćnim satima, u Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu, namerno izazvao požar u jednom ugostiteljskom objektu, navodi se u saopštenju MUP, prenose domaći mediji.

Baka Prase potvrdio: Odlučio sam, povlačim se FOTO

Tog dana, na lokal Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, nepoznata osoba bacila je molotovljev koktel nakon čega je izbio požar.

U incidentu nije bilo povređenih, i napravljena je materijalna šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: